Bugetul pentru DJ nunta

Bugetul pentru nunta… un subiect amplu, cu multe controverse, multe seri tensionate in familie, multe discutii in contradictoriu, multe taieri si adaugari la lista… In concluzie, multe batai de cap inevitabile. Oricat de permisiv ar fi bugetul pentru nunta sau oricat de limitat, muzica este unul dintre aspectele care trebuie asezate in capul listei si asupra caruia trebuie sa se cada de acord in familie. 

Fie ca se opteaza pentru o formatie live, fie ca se opteaza pentru un DJ, un buget se impune, iar plafonul acestuia ar trebui stabilit de comun acord intre cei doi viitori soti, sau cu familile acestora – daca si acestea se implica financiar in organizarea nuntii. In timp ce pretul pentru o formatie live este unul peste medie, se poate obtine oricand un pret DJ nunta foarte bun. Sigur ca pe segmentul nunti-botezuri anunturile, se inmultesc intens site-urile sau conturile de Facebook care popularizeaza serviciile a diverse persoane care au mai mult sau mai putin experienta in ceea ce priveste entertainmentul la un astfel de eveniment. Insa inainte de a contracta serviciile unui DJ, ar trebui sa aveti niste recomandari de la persoane care l-au mai vrut la nunta.

In principiu, pretul pentru un Dj profesionist cu care sigur nu veti da gres la evenimentul cel mai important din viata este undeva intre 200 si 400 de euro doar pentru sonorizare, iar daca se doreste si un pachet de lumini, acesta poate fi undeva la 100-150 de euro. 

Se pot face si reduceri, in functie de pachetul ales sau de perioada cand se incheie contractul, sau daca sunt alese zile mai putin solicitate pentru nunti. De asemenea, daca se doreste un pachet personalizat, si acesta poate fi realizat, atata timp cat firma pe care o alegeti este una profesionista si cu experienta in domeniu.

Vicii

Fumez destul de putin, in medie daca nu ies in oras si nu sunt influentata de cineva care insista sa stam la tigara, imi ajung vreo 5-6 tigari pe zi. Daca sunt plecata, este alta poveste. Fumez cate un pachet de tigari in 3-4 ore, fara sa clipesc. La un moment dat nici nu mai intra, ma irita pe gat, nu mai imi place gustul, dar continui sa fumez. De fapt, mai mult decat dependenta de nicotina, este dependenta de gest.

Daca nu am tigari, sau imi propun ca in fiecare saptamana sa ma las de fumat, ajung in bucatarie si mi se pare ca lipseste ceva. Am nevoie sa fac ceva, simt ca sunt acolo fara un scop. Si pana la urma cedez, imi aprind o tigara si totul este mai bine.

Mi se pare ca dramele sunt traite mai intens cu o tigara in mana, ca privirea ti-e mai adanca si gandurile se descurca in minte ca o pereche de casti pe care le-ai strans frumos inainte sa le bagi in geanta, este cumva magic. De fapt este totul psihologic, insa decat sa ma destind cu o ciocolata sau o galeata de inghetata, prefer sa-mi gauresc si innegresc plamani, caci suntem in era vizualului. Postam poze peste tot, vedem poze cu femei din ce in ce mai perfecte si atunci.. ma gandesc ca pamanii sunt ascunsi de cutia toracica destul de bine.

Tutunul dauneaza grav sanatatii, dar lipsa de tutun dauneaza psihicului. Nu zic ca e bine sa fumezi, zic doar ca este greu sa te lasi.

Singura data cand am reusit sa ma las vreo 2 luni, a fost cand mi-am promis ca buzele mele vor mai atinge o tigara, abia dupa ce vor mai atinge buzele barbatului pe care il iubeam. Eram atat de motivata in a-l saruta din nou, incat mi se parea ca daca mai fumez, n-o sa se mai intample niciodata. Si l-am sarutat. Si am descoperit ca tigara a fost mai putin dezamagitoare si ca pentru ea simtisem mai mult dor.

Centralele pe gaz

Fara nicio indoiala, cele mai cumparate si mai folosite centrale in Romania sunt centralele termice pe gaz. Mai ales in zonele urbane sau la periferiile marilor orase, acolo unde este extinsa reteaua de conducte de gaze, romanii prefera siguranta si confortul unei centrale pe gaze, in locul altor tipuri de centrale. In plus, gazul este util si la bucatarie, si spre deosebire de curentul electric, nu exista riscul penelor. Mai ales daca vorbim despre zone rezidentiale nou construite, unde reteaua de electrificare este noua, si de obicei nu se investeste foarte mult inca de la inceput in transformatoare de mare capacitate. Desi si centralele pe gaz au nevoie de curent electric pentru a functiona, in perioadele cand cade curentul, este suficient un generator de curent pentru a suplini lipsa.

Pentru alegerea tipului perfect de centrala termica pe gaz este necesara o discutie prealabila cu instalatorul care a realizat instalatia sanitara si pe cea termica a casei, pentru a stabili impreuna ce capacitate va trebui sa aiba centrala, astfel incat sa poata incalzi intreaga casa cat mai eficient din punct de vedere al costurilor. Pentru cei care vor sa-si faca o idee legat de tipurile de centrale pe gaz si de palierele de preturi la care acestea pot fi achizitionate, la centraleieftine.ro oferta este mai mult decat convenabila din punct de vedere al pretului si extrem de variata.

Centralele pe gaz nu necesita un tip anume de instalatie electrica, putand fi racordata la 220 W. De asemenea, daca optati pentru o central pe gaz intr-o casa nou construita intr-o zona unde nu exista racordare la retele publice de apa, nu veti avea nevoie in plus si de boiler pentru incalzirea apei, intrucat centrala pe gaz produce si apa calda nu numai agent termic, spre deosebire de centrala pe curent electric care nu produce apa calda, ci numai caldura.

Maximizarea sanselor de castig la pariurile sportive online

Castigul de bani la pariurile online poate fi o sarcina la indemana oricui, cu atat mai mult pentru cei care incearca sa trateze pariurile intr-un mod profesionist sau semi-profesionist. Din acest punct de vedere, ar trebui in permanenta sa fie gasiti cat mai multi aliati posibil, unul dintre aceste ajutoare putand fi cunoasterea anumitor website-uri sau instrumente care ajuta la dobandirea unor castiguri insemnate. Luand in considerare statisticile jocurilor, calcularea castigurilor ipotetice pentru pariurile combinate speciale sau compararea sanselor unui eveniment sportiv la mai multe case de jocuri de noroc este recomandata pentru toti pariorii.

Agentiile de pariuri sportive online ofera o mare varietate de meciuri pentru care se poate paria direct. Este convenabil ca jucatorul sa se bazeze pe site-uri cu rezultate sportive actualizate, care ofera, de asemenea, informatii in timp real si scoruri pentru orice eveniment important. Un ajutor de nadejde pentru acest lucru este pariuribonus.ro, un site foarte atractiv pentru privitor si foarte intuitiv. Acesta arata informatii din sporturile traditionale cum ar fi fotbal, tenis sau baschet, si, in timpul sezonului competitional, din fotbal american, baseball, hochei sau alte sporturi populare peste ocean.

Dintre toate sporturile, evident ca la majoritatea agentiilor de pariuri sportive, fotbalul este rege. Este demn de mentionat ca pe orice site de prestigiu se ofera scoruri live de joc sau scorurile de la meciuri din ligile nationale sau concursurile majore intracontinentale si internationale. Totul sau aproape totul poate fi gasit pe Internet si unele case de pariuri listeaza mai multe concursuri si meciuri din alte sporturi decat din fotbal, acestea incluzand tenis sau baschet, printre altele, dar cele mai multe agentii se concentreaza de obicei pe fotbal, acestea oferind o gama larga de statistici despre echipe si jucatori. Poate ca un astfel de instrument nu este intotdeauna cel mai corect, dar ajuta foarte mult jucatorii care vor sa aiba sanse cat mai mari.

Cele mai ravnite joburi de mine

Cand eram mai mica voiam sa ma fac politist. Mi-am dat seama cu timpul ca politistii cu care voiam eu sa seman nu exista in Romania ci exista numai in filme, numai in carti si in imaginatia mea. Cand am crescut un pic mai tare sa stiti ca m-am dezghetat la minte. Mi-am dat seama ca vreau sa ma fac detectiv.

Insa acum cel putin de vreo cativa ani, ma tot gandesc sa ma fac multe alte lucruri pe langa ceea ce sunt deja.

·    Vreau sa ma fac un om mare, un om respectat care sa ofere celor din jur multa simpatie si ajutor si armonie.

·     Vreau sa ma fac doctor veterinar ca sa ajut animalele

·    Vreau sa ma fac medic chirurg ca sa operez boli incurabile

·    Vreau sa ma fac avocat ca sa iau apararea celor osanditi de soarta

·  Vreau sa ma fac judecator ca sa ii acuz pe cei care medica si sa le dau sentinte majore

·  Vreau sa ma fac psiholog ca sa inteleg ce se intampla cu lumea

·  Vreau sa ma fac artitect ca sa pot sa creez tot ce se intampla jurul meu frumos

·  Vreau sa ma fac tehnician dentar ca sa pot sa repar protezele batranilor

·  Vreau sa ma fac actrota ca sa primesc multe flori si sa fiu aclamata

·  Vreau sa ma fac cantareata ca sa stau pe scena si sa tipe lumea dupa mine

·  Vreau sa ma fac designer vestimentar ca sa ajut oamenii sa nu se mai imrace urat

·  Vreau sa ma fac director de resurse umane ca sa pot sa am si o functie banoasa

·  Vreau sa ma fac si copil din nou ca sa nu mai vreau atat de multe lucruri imposibile are iau aceasta forma din cauza impasului financiar in care sunt

Cred ca cu totii avem vise, cu totii vrem sa avem mai multe joburi si sa ne ocupam mintea cu ceva, sa facem cat mai multe lucruri pentru noi si pentru cei din jur. Vreau ca parintii mei sa fie mandri ca au crescut un copil destept, dar pana atunci ma multumesc cu pozitia pe care o am – o biata scriitoare de prostii care nici macar decisa nu e, un biet un om care se plimba de colo colo in incercarea de a face ceva mai bun, mai vrednicde lumea asta care ma inconjoara si la care tin.

La urma urmei daca stau sa ma gandesc bine la un moment dat am vrut sa fiu si scriitoare dar asa m-am plictisit de meseri asta incat nici nu mai stiu cu ce se mananca intr-adevar. Am scris poezii, fabule, legende, dar nici una buna, nici una adevarata, toate scoase numai din imagiatia mea bolnava si din firea de om nelinistit ce o am.

La urma urmei ne multumim si cu putinul pe care il avem...

Ultimele tendinte in materie de telefoane smartphone

Industria de profil a venit in ultimii ani cu cele mai recente inovatii din seria de telefoane smartphone, acestea fiind dispozitive Android cu reglaj electric. Ca performante tehnice si aspect, trebuie sa fie rapide in procesarea datelor, la moda si elegant, dar acestea nu sunt singurele caracteristici atractive, existand mai multe avantaje sub carcasa moderna.

Design-ul produselor din aceasta gama este la moda si elegant la prima vedere. Ele nu sunt chiar unice printre multitudinea de telefoane similare, dar au ceva care iese in evidenta pe cont propriu, si e suficient pentru a atrage atentia oricarui utilizator. Mici si la indemana, aceste telefoane smartphone au un ecran luminos si cu o grosime care nu depaseste 10 mm. Colturile telefonului sunt rotunjite, spre deosebire de alte branduri care au un aspect mai mult in muchii colturoase sau modele unghiulare. Acesta este motivul pentru care telefoanele zte comercializate la www.smartdualsim.ro sunt usor de tinut in palma, fara margini care sa zgarie mainile utilizatorului.

Urmand aceeasi conventie ca si alte telefoane touch screen prezente pe piata de profil, producatorul a instalat controalele-cheie esentiale in partea de jos a ecranului: acasa, setarile de baza, functia inapoi si de cautare. Randul de sus din fata e prevazut cu o camera vga pentru video-chat si senzor de lumina pentru a detecta conditiile de iluminare favorabile. In partea din dreapta sus este butonul de alimentare, iar pe partea stanga se gaseste un microfon pentru inregistrarile audio.

Panoul frontal are un finisaj din plastic si partea din spate are integrata un strat de cauciuc, care ar putea actiona ca o protectie pentru amortizare in cazul unui lovituri puternice. In general, telefoanele din aceasta gama sunt facute dintr-un finisaj din plastic, cu exceptia spatelui, care are rolul de a absorbi socurile din timpul utilizarii.

Lucruri pierdute

De cate ori nu v-ati pierdut lucrurile prin casa? Fie ca este forma de cate o soseta, de cercei, facturi, lenjerie intima sau alte nimicuri. De fiecare data le asezati intr-un anumit loc si ele pur si simplu dispar. Se muta.

Sau mai sunt momente cand le cautati prin toata casa si nu le gasiti. Ajungeti sa le cautati in locuri in cre putin probabil ca sunt. Cerceii in dulapul cu paine. Iar dupa ce renuntati la obiectul respectiv, va plictisiti sa-l tot cautati, in cateva zile apare. Exact in locul in care trebuie sa fie.  Bineinteles ati cautat si acolo dar nu era. Niciodata nu am inteles cum se intampla disparitia asta.

Cele pe viata disparute probabil sunt toate la un loc, stand de vorba si razand pe seama noastra. Un loc ascuns, unde noi oamenii nu avem acces.

Cautam iarna manusile in sertarul cu lucruri de iarna, nu sunt, in tot dulapul nu sunt, in fostile geci de anul trecut, nu sunt. Renuntam. Cumparam alte manusi. Cand deschizi sertarul cu lucruri de iarna pentru a scoate fularul apar manusile vechi.  Dar tu puteai sa juri ca nu sunt acolo. Totusi printr-o magie au aparut.

In cazul in care ne pierdem cheile sau telefonul cautam in geanta sau in buzunarele pantalonilor de zeci de ori sa fim siguri. Mai stam ce stam, iar ne ducem la pantaloni sau la geanta. Tot nu sunt. Rascolim toata casa. Ne sunam pentru a auzi telefonul. Nu suna. Sigur sunt pierdute pe strada sau printr-un magazin.

Intr-un final ne apucam de gatit si astfel descoperim. Sunt pe masa, ascunse de un prosop de bucatarie. Amandoua intregi. Telefonul pe silent iar cheile langa.