Cum sa alegi produsele potrivite dintr-un magazin online cu articole petrecere?

Daca e petrecere, atunci e si multa veselie si multa lume, sunt si copii, sunt jocuri si multe momente care v-ati dori sa nu se termine. Insa pentru ca toate astea sa existe trebuie sa organizati petrecerea si sa va asigurati ca achizitionati doar cele mai sigure si mai bune articole petrecere pentru evenimentele inedite din viata copilului dvs.

Magazinele online ofera astazi o gama variata de produse, asa ca puteti alege tacamuri, farfurii, coifuri, cani, servetele sau diverse tipuri de lumanari pentru tortul aniversar, toate adaptate temei petrecerii si imprimate cu cele mai dragalase personaje din desene animate. Si tocmai asta e problema: exista foarte multe produse care se pot cumpara, dar nu toate sunt atat de sigure. Cum facem sa alegem produsele potrivite si sa nu ne trezim ca luam articole petrecere care sa se strice rapid sau sa fie de o calitate indoielnica? In prima faza, trebuie sa avem grija de unde le cumparam si cat dam pe ele.

In goana dupa profit, multe firme incearca sa puna preturi mult prea mari pentru articolele vandute, asa ca trebuie sa fiti atenti si sa comparati ofertele de la toate magazinele online. Unele ofera banii inapoi daca nu primim ceea ce ne-am fi dorit, altele ofera transport gratuit in orice loc, indiferent ca vorbim de birou sau chiar de propria casa. In al doilea rand, trebuie sa ne gandim la tematica petrecerii si sa luam doar acele articole care sunt pentru varsta micutului si corespund unor preferinte comune ale copiilor care vor veni la petrecere. Daca avem o petrecere care este pentru un copil de pana in cinci ani cu siguranta nu vom lua articole petrecere prea sofisticate, cu personaje din desene animate pentru copiii cu varste mai mari, pentru ca oricum nu va intelege nimeni ce e cu acele desene. In schimb, daca petrecerea e pentru copii mai mari de cinci ani, putem sa apelam la articole cu personaje Disney, dar si la tunuri confetti, pinata si jucarele pentru pinata sau la cadouri specifice varstei.

Nu in ultimul rand, ar trebui sa fim atenti si la tipul de baloane si la cat de sigure sunt. Desi par inofensive, baloanele pot sa provoace disconfort si sa raneasca uneori copiii prin explozie, asa ca e bine, daca sunt de varsta mica, micutii sa nu aiba in preajma baloane normale, ci baloane din folie, mai sigure. Intrebati cu atentie si observati si ce au in compozitie toate produsele si accesoriile, ce fel de coloranti se folosesc, cat de sigure sunt, daca au parti ascutite, periculoase. Doar asa veti avea un eveniment perfect si sigur pentru copilul dvs.

What Do Women Want

I want a red dress. I want it flimsy and cheap, I want it too tight, I want to wear it until someone tears it off me. I want it sleeveless and backless, this dress, so no one has to guess what's underneath. I want to walk down the street past Thrifty's and the hardware store with all those keys glittering in the window, past Mr. and Mrs. Wong selling day-old donuts in their cafe, past the Guerra brothers slinging pigs from the truck and onto the dolly, hoisting the slick snouts over their shoulders. I want to walk like I'm the only woman on earth and I can have my pick. I want that red dress bad. I want it to confirm your worst fears about me, to show you how little I care about you or anything except what I want. When I find it, I'll pull that garment from its hanger like I'm choosing a body to carry me into this world, through the birth-cries and the love-cries too, and I'll wear it like bones, like skin, it'll be the goddamned dress they bury me in. Kim Addonizio

Ce trebuie sa stii despre constructii case la rosu?

Cand e sa cumparam o casa, cu siguranta cei mai multi dintre noi prefera ceva „la rosu”, eventual la „gri” si mai putin „la cheie”. Casele „la rosu” sunt cu pana la 30% mai ieftine, insa nu au finisajele exterioare si interioare, exteriorul acoperisului, adica o tigla sau o tabla. Sunt incluse in constructii case la rosu fundatia, peretii, structura acoperisului, dar nu exista cabluri electrice, tevi de apa, de gaze, radorduri.

Constructiile la rosu au in pretul final si costurile cu materialele si manopera, ridicarea lor putandu-se face imediat ce ati achizitionat terenul si aveti si autorizatia de construire si proiectul casei. Aici trebuie sa fiti atenti la suprafete. Mai ales la constructii case la rosu exista doua tipuri de suprafete, construita, adica tot ce e in exteriorul casei, plus grosimea peretilor, si utila, adica tot ce e in interior ca suprafata, fara grosimile peretilor si spaatiile nefolosibile. Avantajul caselor la rosu este ca pot fi facute cu o firma particulara, pot fi negociate preturile pe fiecare material, se poate obtine un pret mai mic la manopera. Daca e sa ne gandim la o casa la rosu in regie proprie, din caramida si beton, atunci manopera va fi 30% din pretul total al constructiei. De asemenea, echipa care a inceput o lucrare constructii case la rosu nu e neaparat sa o si termine-daca proprietarul nu e multumit de calitate lucrarilor poate angaja o alta echipa care va continua lucrarea.

Totusi, nu prea exista garantia pretului final, pentru ca mai pot aparea cheltuieli in plus, contractul si garantia iarasi e o problema daca se lucreaza cu particulari. Casele la rosu in regie proprie sunt scutite de TVA si impozite, insa costurile legate de constructie nu vor fi prea mici, ele situandu-se undeva la 500 de euro de metru patrat, cu finisaje, instalatii, manopera, materiale de calitate.

Calculatoare refurbished - solutia ideala pentru un buget redus

Cumpararea unui calculator refurbished este o alegere inteleapta si foarte atragatoare din punct de vedere financiar. Poti obtine un calculator bun, mai bine testat decat un produs nou, cu licenta legala a sistemului de procesare si cu garantie de 12-24 de luni, toate la un pret foarte bun, cu pana la 50 -70% mai ieftin decat pretul initial.

In acest articol, vei afla cele mai importante lucruri despre calculatoarele refurbished: ce sunt, de unde vin si de ce cumpararea lor este o alegere foarte buna.  
Ce inseamna refurbished?

In termeni simpli, refurbished inseamna resigilat, reconditionat. Calculatoarele refurbished sunt produse care au fost returnate la producator din diverse motive si au fost reconditionate, resigilate, pentru a fi revandute.

De unde provin calculatoarele refurbished?

Calculatoarele refurbished pot proveni din mai multe surse:

Retururi de la clienti si din comenzi anulate. Acestea sunt produse complet functionale, ele parasind depozitul firmei, si, prin urmare, nemaipuntand fi vandute ca noi.

Produse deteriorate. Din aceasta categorie fac parte produsele returnate datorita defectelor cosmetice, produsele deteriorate in timpul transportului sau ambalarii, sau produsele care au piese lipsa.

Stocuri extra. Dealerii care vor sa faca loc noilor produse returneaza producatorului computerele care nu s-au vandut.

Testerele. Din aceasta categorie fac parte calculatoarele care au fost folosite de dealeri ca testere pentru clienti.
 Cum se realizeaza procesul de reconditionare?

Calculatoarele refurbished sunt restaurate la starea si performanta lor initiala. Fiecare unitate este testata, orice piesa rupta sau defecta fiind inlocuita, iar sistemul este din nou testat. Inainte de reasambalare, calculatorul este curatat complet. Procedurile de reconditionare si de testare a PC-urilor sunt aceleasi cu procedurile de testare a produselor noi.

Cateva sfaturi de care sa tii cont atunci cand cumperi un calculator refurbished?

Exista o serie de lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi un calculator reconditionat:

1. Intreaba cine a facut reconditionarea. Asigura-te ca produsul a fost reconditionat si este certificat de producatorul original.
2. Verifica garantia. Vanzatorul iti poate garanta calitatea produsului reconditionat? 3. Intreaba care este politica de returnare. Daca dintr-un anumit motiv, nu esti multumit de calculatorul reconditionat, vezi daca il poti returna.
4. Actioneaza rapid. Spre deosebire de produsele noi, cele refurbished se vand foarte rapid. Daca ai hotarat sa cumperi un calculator refurbished, atunci fa-o rapid, stocurile sunt limitate, iar cerinta este mare.

Daca vrei sa cumperi un calculator refurbished de calitate, la un pret foarte avantajos, intra pe www.digitalcomputer.ro si vei avea o surpriza placuta. Gasesti o gama variata de calculatoare refurbished si beneficiezi de transport gratuit si termen de retur de 15 zile, daca nu esti multumit de produsul achizitionat. Ce mai astepti?!

Repararea bateriei laptopului, o misiune cu final fericit la service onlaptop

Un laptop este o investitie buna atata timp cat esti dispus sa-ti asumi si reparatiile ulterioare si functionarea defectuoasa dupa cativa ani. Ca orice calculator, laptopul are niste componente electronice care se uzeaza si duc la randament mai prost si la rezultate satisfacatoare in timpul rulajului.

Reparatiile celor mai comune probleme se poat face la orice service autorizat gen service onlaptop, acolo unde exista experti in domeniu care pot depista cauzele problemelor aparute de-a lungul timpului. Prima componenta care poate da semne clare de slabiciune este bateria laptopului, una dintre partile cele mai utilizate, impreuna cu monitorul si tastatura. Bateria ii asigura laptopului functionarea atunci cand este decuplat de la sursa de curent sau cand trebuie sa prezinti un anumit lucru si nu dispui de o sursa de alimentare potrivita. Autonomia bateriilor variaza, de la cateva zeci de minute, la cateva ore.

Neformatarea corecta si folosirea laptopului „pe curent” cu bateria in el pot duce la aparitia unor defectiuni tehnice la nivelul compozitiei bateriei, care pot fi remediate doar la service onlaptop. La ora actuala nu exista un model tipic de baterie pentru laptopuri, fiecare producator gandind propriul prototip de baterie. Reparatia unei baterii de laptop cu defect poate fi facuta prin desfacerea sa si inlocuirea acumulatorilor din interior. Nu costa prea mult, inlocuirea e eficienta si bateria poate fi din nou ca noua. Inainte de a face orice reparatie, echipa service onlaptop se va asigura ca bateria este complet descarcata si scoasa din laptop. Dupa ce se vor descoperi acumulatorii se va nota seria lor si se vor inlocui cu unii compatibili ca putere si specificatii tehnice.

La final, acumulatorii se aranjeaza in carcasa bateriei, in plasticul in care erau inveliti cei vechi si se resigileaza bateria. Pentru a verifica daca reparatia a fost facuta corect se incarca acumulatorii la maximum si se urmaresc performantele laptopului atunci cand nu e cuplat la o sursa de curent.

Peretii

Cand n-ai ce face, iti pui ideiile in opera. Bune sau rele, incerci. Asa am patit si eu dupa toata vinzoleala cu izolarea termica (exterioara!) a peretilor blocului. Nu mi s-a parut prea greu, vazind, la un bloc vecin, desfasurindu-se o astfel de operatie. Muncitorii adusesera plolistirean, bolturi de infipt in beton, plase de plastic si glet. Fixau, mai intii polistirenul cu ipsos (sau ciment special), apoi plantau bolturile, puneau plasa si intindeau un strad de glet. M-am inarmat cu rabdare si am inceput. Dimensionare polistirenului dupa dimensiunea peretilor mi-a ridicat citeva probleme, neavind un ferastrau anume pentru taiat ( insa am rezolvat-o, cumparind unul, impreuna cu o bormasina pentru dat gauri!). Am fixat in citeva zile materialul izolator, dupa care am dat gauri ( cu burghiu vidia!) am batut bolturile cu saiba in beton, urmind ca a doua zi sa pun plasa si gletul. Ghinionul dracului a fost ca in timpul noptii s-a iscat o vijelie cumplita, urmata de o ploaie torentiala, care mi-au facut varza lucrarea. Apa se infiltrase intre perete si polistiren, iar bucati mari de material ( de pe la colturi,in special!) fusese rupte de furtuna. A trebuit sa dau totul jos, timp de citeva zile, sub privirile ironice a vecinilor, lucru destul de neplacut pentru orgoliu meu de specialist. Si atunci, asa, dintr-o data, m-am enervat, am aruncat sculele si materialele, plecind intr-o scurta vijiial la Paris ( pe care, initial, o declinasem!)

Produse si articole utile pentru intreaga familie doar pe MyIeftin.ro

Ai nevoie de o schimbare in ton cu noul sezon si nu dispui de un buget asa de mare? Vrei sa gasesti rapid cele mai bune articole de imbracaminte, incaltaminte, cosmetica, electrocasnicele ieftine si multe altele?

La http://www.myieftin.ro/ ai selectate produse din cele mai populare categorii, atat pentru tine, cat si pentru casa ta. De la marci consacrate pana la producatori mai putin cunoscuti, dar cu produse de calitate superioara, in magazinul online de prezentare veti descoperi o multime de obiecte si accesorii utile care va vor face viata mai frumoasa si mai usoara, atat dvs. cat si intregii familii. Astfel, http://www.myieftin.ro/ va pune la dispozitie haine pentru barbati si femei sau copii, incaltaminte din piele si din alte materiale rezistente pentru toate categoriile de varsta, parfurmuri si cosmetice de cea mai buna calitate, dar si bijuterii sau ceasuri, accesorii care ofera un plus de eleganta. Pentru pasionatii de electronice si electrocasnice, magazinul online de prezentare produse ieftine si de calitate a realizat o selectie de periferice pc, multimedia si electrocasnice mici si mari, componente pc, sisteme pc, telefoane, precum si accesorii multimedia, totul pentru ca dvs. sa gasiti rapid ce aveti nevoie si sa cumparati produsul dorit la un pret numai bun pentru buzunarul dvs.

In categoriile Home&Deco si Unelte si scule de pe http://www.myieftin.ro/ echipa MyIeftin a cautat sa aduca doar cele mai utile si mai eficiente modalitati de imbunatatire a locului in care va petreceti timpul liber sau a locuintei. Si tot pentru timpul liber, daca faceti sport sau preferati sa cititi o carte buna, pe acelasi site veti descoperi si cateva articole speciale din aceste domenii.

In plus, orice nelamurire despre articolele de care esti interesat este imediat rezolvata cu ajutorul review-urilor si recomandarilor de pe blogul MyIeftin, preturile pot fi comparate usor, iar produsele se pot sorta si se pot gasi mai simplu gratie filtrelor si categoriilor atent gandite de echipa MyIeftin.ro.

Teze

Multi oameni se inregimenteaza politic din orgoliu ( sa fie la fel cu vecinul sau mai al dracului decit el!), cintind in struna unora sau altora, dupa imprejurari. Politica nu le aduce nimic concret ( dimpotriva !), insa mindria lor prosteasca ( la un moment dat!), orgoliul lor nemasurat, satisfacut ( „ala-i liberal de cind l-a facut masa!”), acopera neajunsurile. Putini cunosc doctrina partidului ( familia politica!) din care fac parte, unii n-o cunosc deloc, stiu insa ce-a declarat sau ce-a facut unul sau altul, putind, la nevoie, argumenta „ bazat” un anumit eveniment, la coltul strazii sau la crisma. Acestia sint oamenii „ forte” ( gunoaiele, indivizii controversati, scursurile,!), pe care partidele se pot baza la alegeri, la mitinguri, la toate cele, fara nicio cheltuiala, benevol. Tot ei sint „capul de lance”si sint folositi ca „ raspindaci” ( de zvonuri!) , informatori, agenti de influenta, platitori de voturi, salahori, in adevaratul sens al cuvintului. Nu stiu daca asemenea lucruri exista si prin alte parti, dar aici, pe plaiul nostru mioritic, in tara tuturor posibilitatilor ( fiindca S.U.A. pare surclasata demult!) fenomenul acesta a devenit coplesitor.

O privirea catre un curs valutar va aduce mai aproape de adevarul realitatilor economice

Lumea in care traim astazi difera cu mult de cea in care au trait bunicii nostri sau chiar parintii. Suntem din ce in ce mai preocupati de bani, de circulatia lor, de cotatii, de Bursa, de banci si de modul in care functioneaza economia. Practic, nu e zi sa nu auzim despre curs valutar, despre economia nationala, despre criza economica sau modificarile la nivel macroeconomic care afecteaza si economia unei tari si felul in care se raporteaza bancherii si populatia la realitatea financiara. Util si, in acelasi timp, destul de inspaimantator cateodata, cursul valutar este un barometru excelent pentru a vedea cam ce influente poate avea un anume eveniment intamplat la un moment dat asupra unor factori si indicatori economici.

De exemplu, ne uitam la curs valutar si vedem cum anume miscarile de pe scena politica pot sa influenteze leul sau euro sa scada sau sa creasca de la o ora la alta sau vedem cum criza refugiatilor aduce schimbari majore la nivelul economiilor nationale ale tarilor unde acestia poposesc sau unde vor sa ajunga. Pentru omul obisnuit, cursul valutar este doar un punct de reper pentru a sti exact daca se vor mari facturile la utilitati care sunt calculate in functie de euro sau dolar si daca economiile sale, dobanzile, vor creste sau vor scadea pe termen scurt. Totusi nu e bine sa ne incredem prea mult intr-un curs valutar pentru ca fluctuatiile sale pot sa fie si artificiale, dictate de anumite modificari operate de Banca Nationala. Am vazut ca factorii politici pot modifica „sensibilitatea” cursului valutar, insa la fel de bine o singura decizie, o singura vorba a Guvernatorului poate sa arunce in aer valorile afisate in toate bancile.

Desi fluctuatiile nu sunt semnificative mai tot timpul, putem asista si la modificari negative ale cursurilor valutare si la „salturi” care pot mari ratele in sistemele de creditare si pot majora substantial facturile platite la furnizori. Per total, cursul valutar e un instrument util mai mult celor care activeaza in domeniul economic si pot analiza „la rece” fluctuatiile reale ale principalelor monede si mai putin oamenilor obisnuiti, care il percep doar pe un instrument informativ si atat.

Efort sau confort?

Asta e alegerea pe care fiecare persoana trebuie s-o fata in fiecare zi: alegerea intre confort si efort. In mod natural, corpul si mintea noastra tind catre confort si aceasta va fi prima noastra tendinta indiferent de ce presupune alegerea respectiva. Chiar si cei mai productivi oameni se lupta cu acest lucru zi de zi, diferenta este ca acestia si-au diciplinat mintea astfel incat sa aleaga efortul. “De ce ar alege Bill Gates, cel mai bogat om din lume, sa depuna vreun efort vreodata in viata lui?” Te-ai putea intreba.

Ei bine, Bill Gates este unul dintre cei mai bogati oameni din lume tocmai pentru ca se trezeste in fiecare zi devreme si pentru ca se implica in toate proiectele lui. Da, ar putea foarte usor sa puna pe cineva sa faca..ei bine, totul in locul lui in timp ce el sa se relaxeze pe o insula in Tenerife sau ceva de genul asta. Dar nu ar fi cam plictisitor atunci? Aceasta intrebare poate te-a facut si mai nedumerit. In timp ce, fizic vorbind, noi tindem catre confort, una dintre principalele trebuinte ale psihicului uman este trebuinta de autorealizare. Adica pentru noi este foarte important sa fim de succes ca sa ajungem sa ne simtim bine. Da, stiu ca Bill Gates este un om de succes, insa el a ajuns asa prin pasiunea si dedicatia pe care le-a avut. Si anumite lucruri prin care tu devii un om de succes se transforma foarte usor in obiceiuri. Pe oamenii bogati nu-i deranjeaza sa se trezeasca la 5 dimineata sau sa lucreze la afacerile lor luni intregi fara a-si lua o vacanta. Pe oamenii bogati nu-i deranjeaza sa doarma 3-4 ore pe noapte.

De ce? Pentru ca ei au niste obiceiuri sanatoase combinate cu convingeri care le sustin succesul. Ei aleg efortul si lasa confortul pe mai incolo, pentru ca isi planifica timpul astfel incat toate sa le iasa exact asa cum isi doresc si sa se bucure din plin de fiecare vacanta. Diferenta intre bogati si saraci e ca bogatii se bucura si de efort, si de confort, in timp ce saracii fug de fiecare responsabilitate..si daca stam sa ne gandim un pic, Bill Gates are ceva responsabilitati, nu crezi?

Tehnologia solutiilor vending de cafea

Unul dintre cele mai importante bunuri si cel mai sus plasate pe scara de valori a omului modern este timpul. Poate pentru ca „timpul inseamna bani” sau poate pentru ca omul este mereu constient de timpul relativ limitat pe care il petrece pe planeta sau poate pentru ca 24 de ore nu sunt suficiente pentru o multitudine de task-uri si optiuni de petrecere a timpului liber in ziua de azi. Motivul este mai putin relevant, ceea ce conteaza este ca timpul este una dintre fortele principale care conduc dezvoltarea tehnologica din ultimii ani : dorinta de a face lucrurile mai repede, dar si mai bine. Standardul de viata de astazi presupune calatoria cu avionul, cel mai bine vazut mijloc de transport din punctul de vedere al distantelor lungi si smartphone-ul, cel mai bun prieten de management al timpului si de contact cu oricine, oriunde, in cel mai scurt timp posibil. Iar cuptorul cu microunde este nelipsit din orice bucatarie moderna pentru ca poate gati un cartof in doar 8 minute, pe cand un cuptor traditional are nevoie de 60 de minute pentru acelasi lucru. Pentru o masina de cafea obisnuita sau la traditionalul ibric, prepararea unei cafele dureaza intre 4 si 6 minute, ceea ce poate insemna mult prea mult timp in secolul 21. De aceea, aparatele vending de la Nordexim Coffee Services sunt solutia perfecta pentru consumatorul modern, dinamic, deoarece timpul de preparare este de doar 20 de secunde.

Mai este insa un motiv in spatele inventiei aparatelor de vending performante si rapide ale zilelor noastre : serviciul individualizat. Diversitatea preferintelor este o alta caracteristica umana, ca si aprecierea pentru tehnologiile rapide si performante si dorinta de atentie si recunoastere a preferintelor personale. Din acest motiv, pregatirea personalizata a cafelei de dimineata este un serviciu de lux extrem de cautat in ziua de azi. Fie ca este vorba de dozarea cantitatii de zahar, de modalitatea de plata folosita, de ingredientele folosite pentru cafea (fie cafea boabe, cafea solubila sau capsule de cafea) sau, mai ales, de tipul de cafea preferat (espresso, cappuccino, latte macchiatto, irish coffee, moccacino, etc) , aparatele vending de la Nordexim Coffee Services pot oferi toata aceasta gama de servicii in mod simultan, pentru un serviciu cu grad inalt de customizare oferit clientului.

Aceste caracteristici umane, dorinta de viteza si de serviciu individualizat, au inspirat inventia aparatelor de vending moderne. Au fost mai multe inventii tehnologice la inceputul anilor 1800 care au incercat sa prepare cafeaua cat mai repede in mod automat dar, de abia in 1901, a aparut primul automat de cafea efectiv modern, cand italianul Luigi Bezzera a inventat masina care folosea presiunea aburilor pentru a impinge apa prin cafeaua macinata aflata in filtre. Aceasta tehnologie este inca folosita in multe automate pe baza de presiune cu aburi in ziua de azi.

In 1948, un alt inventator italian, Achille Gaggia, a inceput productia unei masini revolutionare pentru cafenelele italienesti. Inventia, primul automat adevarat de cafea, a reusit sa produca o forma de cafea espresso care nu putea fi obtinuta acasa, prin metode traditionale, punand astfel bazele unei noi culturi de consum, de „drinking out”. Automatele au fost exportate in toata lumea, prin imigrantii italieni, creand o explozie de consum al cafelei „in stil italian” de-a lungul timpului. Insa preferintele variaza in functie de pozitia geografica: daca italienii prefera inca sa consume espresso in picioare, la bar, in schimb englezii si americanii prefera cappuccino si espresso cu lapte, consumate la masa, in cafenele, la orice ora a zilei.

Aparatele vending oferite de Nordexim Coffee Services pot pregati o gama larga de tipuri de cafea, pentru toate gusturile, in doar 20 de secunde si la orice ora a zilei. In plus, solutia completa de vending include astazi nu numai bauturi calde (inclusiv ciocolata calda, ceai si cafea), ci si aparate vending care ofera bauturi racoritoare si snacks-uri.

Nordexim Coffee Services acopera un portofoliu de clienti „Working Places”, „Traffic Locations” si „Public Locations” ce numara peste 5,000 de puncte de vending in toata tara. Cu ajutorul echipei tehnice proprii si 20 de reprezentante in toata tara, Nordexim Coffee Services poate acorda service, aprovizionare si mentenanta directa, cu acoperire nationala si raspuns in maximum 24 de ore de la solicitarea clientului.

Viata e frumoasa

Am inteles, ai o groaza de probleme si n-ai motive sa te bucuri de soarele ala care oricum e in fiecare zi pe cer sau de stiu eu ce alte prostii. La ce-ti trebuie tie plimbare prin oras cand esti mort de oboseala dupa cine stie cate ore de munca? Tu vrei doar sa vii acasa, sa mananci ceva si sa te trantesti in pat urmand ca a doua zi sa reiei intreg procesul.

Asta ti se pare tie viata? Am impresia ca oamenii au uitat sa priveasca imaginea de ansamblu asupra vietii. Nu vreau sa sun ca un guru spiritual sau un mare filosof, insa viata nu se rezuma la asta! Indiferent de originile rasei umane, crezi ca destinul tau pe aceasta lume este sa stai 9 ore la birou si sa dormi ca un porc? Atat, asta-i tot? Oamenii au conceptii gresite despre foarte multe lucruri in ziua de azi, iar conceptiile se raspandesc foarte repede pentru ca suntem mai conectati unii cu altii decat niciodata, si asta la nivel global. Vrei sa crezi ca nu are rost sa duci hartia aia pana la cosul de gunoi pentru ca oricum tot orasul e poluat? Bine, nu face asta. Vrei sa crezi ca o ora petrecuta cu ochii in televizor te ajuta la ceva in viata asta? Bine, fa-o. Dar nu iti mai rata viata. Nu este posibil pur si simplu ca zilele sa treaca pe langa atatia oameni fara sa rada, fara sa iubeasca, fara sa se bucure cu toata fiinta lor de fiecare lucru sau macar de o parte din ele.

Cum se poate ca o persoana cu o familie minunata sa spuna ca n-are motive de fericire doar pentru ca n-a fost promovat in acel job plictisitor? Cred ca am uitat care ne sunt valorile sau, mai rau, nici macar nu le-am avut vreodata. Este momentul sa facem o schimbare. Sa ne educam mai mult, sa ne plimbam mai mult, sa radem mai mult si pur si simplu sa avem acea senzatie minunata ca noi intr-adevar traim si ne bucuram ca suntem pe aceasta lume minunata.