Nu exista nunta fara dj

Nu, nu exista. Este evident ca nu poti pune tu muzica, o formatie are costurile ridicate si nu poate canta non stop 12 ore sau mai mult, ceva tot trebuie sa se auda cand formatia respectiva face pauza. Alternativa este un dj nunti. Un om cu experienta si echipamente care sa trasnforme seara cea mai importanta din viata ta in ceva de vis.

 Lui ii revine  crearea atmosferei petrecerii tale de la lumini pana la muzica potrivita fiecarui moment fie ca se danseaza sau se taie tortul.

Indiferent de muzica pe care o preferati, o nunta de obicei trece, din punct de vedere muzical prin toate genurile si pentru toate varstele. Un dj nunti profesionist stie cum sa succeada melodiile incat sa curga natural iar invitatii sa se distreze fara exceptii.

Momentul dansului mirilor deschide seara si trebuie sa se desfasoare intr-un cadru calduros si vesel. Aici intervine dj-ul ca maestru de ceremonii anuntand momentul, creand cadrul optim cu ajutorul luminilor iar apoi melodia  aleasa de miri  poate incepe cand acestia se arata pregatiti.
Dupa acest dans petrecerea propriu-zisa incepe si este invitata toata lumea pe ringul de dans unde muzica este vesela alternand mai multe genuri incat sa fie si pe placul celor mai invarsta dar si pe placul celor tineri.

Un dj de nunta este capabil sa simta invitatii, sa intuiasca ce isi doresc sa aculte si sa fie deschis la sugestii de moment pentru a mentine atmosfera pana la orele dimenetii. Cu toate ca si aceste sugestii sunt  cu «pretentii »  nu se pot face treceri bruste de la un gen la altul, dar un profesionist va sti cum sa manuiasca situatia incat sa isi multumeasca invitatii.

Nimic nu este mai placut decat mirii multumiti care isi vad prietenii distrandu-se pana la rasarit !