Calca rufele de mari dimensiuni rapid si eficient cu un calandru calcat

Dupa ce sunt spalate, majoritatea rufelor trebuie calcate. Procesul de calcare este cu atat mai important cu cat poate proteja tesatura si reface aspectul placut, elegant al hainelor. In general, calcam hainele normale cu un fier de calcat sau cu o statie de calcat, insa pentru cearsafuri sau lenjerii de pat de dimensiuni mari, aceste electrocasnice nu sunt asa de eficiente. Ca sa nu mai pierdeti timp mult la calcat puteti opta pentru un calandru calcat, intrumentul ideal pentru calcarea rapida a cearsafurilor, mai ales daca aveti si o afacere hoteliera sau o pensiune.

Calandrul are o fiabilitate ridicata, se intretine usor, utilizarea sa este mereu sigura, existand bare de protectie pentru maini. Vitezele de calcare sunt variabile, unele modele de calandru calcat se pot controla din panoul de comanda electronic cu afisaj LED, rotoarele permit setarea temperaturii de calcare. Se adapteaza oricarui tip de tesatura, se poate regla rapid, este prevazut si cu un rezervor de apa si talpa activa din aluminiu, pana la trei elemente de incalzire cu termostat si cinci viteze de calcare. Calandrul are avantajul ca se poate folosi in orice incapere din casa, are un design minimalist si o functionalitate extinsa pentru a fi operat cat mai rapid. Senzorii indicatori pentru temperatura, apa, abur asigura un calcat perfect, atat pentru rufele obisnuite, cat si pentru lenjeriile de pat de mari dimensiuni.

Rotilele atasate aparatului permit transportarea lui usoara dintr-un loc in altul, rezistenta in timp este mai mare decat in cazul unor statii de calcat clasice, numarul de haine si lenjerii calcate intr-un interval dat putand fi de pana la trei ori mai mare in unele cazuri. Garantia oferita de pana la 12 luni sau 24 de luni si utilizarea foarte simpla, extrem de rapida si eficienta transforma calandrul in cea mai buna masinarie utila atat in gospodarii, cat si in hoteluri sau pensiuni.