Trateaza acneea cu o metoda moderna, peelingul chimic

Tinerii si cei aflati la varste pana in 30-40 de ani sau care si-au inceput de curand viata sexuala stiu prea bine ce inseamna acneea. Acneea in sine este o afectiune care nu e atat de grava, in efectele sale la nivelul pielii pot fi destul de periculoase. Ajungem sa avem acnee fie din cauze hormonale, atunci cand hormonii sunt produsi in cantitati prea mari, atunci cand sistemul reproducator este la „capacitate maxima”, acneea are si cauze genetice, poate aparea din cauza unor substante venite in contact cu pielea sau din cauza unei igiene precare a pielii. Manifestarile acneei sunt variate de la celebrele cosuri pline de puroi pana la infundarea porilor din cauza unor secretii prea mari de sebum. Tratamentele pentru acnee includ de la aplicarea unor creme pana la masti exfoliante si diverse injectii, pastile pentru calmarea iuresului hormonal.

Totusi,  efecte de lunga durata are doar unul dintre cele mai populare tratament acnee oferit de medicina moderna, peelingul chimic. Peelingul indeparteaza celulele moarte de la suprafata pielii, aspectul pielii este imbunatatit, exfolierea fortata nu dauneaza pielii si revigoreaza zonele pe care se aplica substantele de peeling. Printre beneficiile unui asemenea tratament acnee realizat doar in clinici dermatologice specializate se numara reducerea liniilor din jurul ochilor si din jurul buzelor, atenuarea ridurilor cauzate de radiatia solara si celor cauzate de imbatranire, cicatricele nu mai sunt asa de vizibile, acneea dispare cu timpul. Pielea este mai sanatoasa, straluceste si e fina si neteda, cosurile incep sa dispara si porii se refac, asta pentru ca pielea este curatata in profunzime. O astfel de tehnica se aplica cu succes si in cadrul Clinicii Hebra Dermatologie, acolo unde medicii dermatologi cu experienta si studii de specialitate in domeniu vor aplica tratamente moderne pentru diminuarea cantitatii de sebum si inlaturarea dopurilor de keratina, reducerea inflamatiilor de la nivelul pielii. Toate tratamentele sunt individualizate, se pot recomanda tratamente topice cu creme si geluri, solutii, antibiotice si antiseptice, derivatii de vitamina A, produse pe baza de hidroxiacizi. 

Peelingul se poate aplica indiferent de sex si varsta, intreaga operatiune dureaza putin si e atraumatica, pacientii isi pot relua activitatile normale dupa interventie. Pentru mai multe detalii despre preturi si programari puteti intra oricand pe site-ul clinicii Hebra Dermatologie.