Ofera bijuterii splendide in cele mai inspirate cutii de bijuterii

Orice bijuterie de pe belatriz.ro este deosebita, unica, la fel ca si persoana careia ii va fi destinata. Ca sa o surprinzi placut de ziua ei, nu e suficient sa-i cumperi bijuterii din aur sau argint sau placate cu metale pretioase. Modul in care ii va fi livrat cadoul, ori de tine, ori de un curier conteaza enorm de mult mai ales ca asteptarile domnisoarelor in privinta prezentarii sunt foarte bine conturate. Gandeste-te doar ce reactie ar avea o femeie daca un inel din aur, oricat de scump ar fi el, i-ar fi dat intr-o simpla punga din hartie sau intr-o cutie de pantofi destul de sifonata. Reactia ar fi una neplacuta iar scopul pe care-l urmareai nu va avea sanse sa ajunga sa se intample. Desigur, nimeni nu-si permite sa faca asa ceva, pentru ca bijuteriile scumpe vin si in ambalaje scumpe. Problema este ca toate ambalejele sunt cam la fel, niste cutii, niste pungulite frumos colorate si cam atat.

Bijuterii originale de la Belatriz

A fi original nu se reduce doar la a lua o bijuterie unicat, ci si la a o prezenta unei femei intr-o maniera cat mai diferita de clasic. La belatriz.ro, magazinul cu bijuterii din aur si din argint la cele mai mici preturi, originale, veti gasi cele mai bune idei si implementari ale lor in materie de cutii de bijuterii. Pentru inele puteti sa luati cutii de bijuterii rosii in forma de trandafir, de exemplu, pentru brose sau pandantive aveti la dispozitie cutii in forma de ursuleti rosii adorabile. Daca vreti ceva si mai deosebit si elegant puteti sa optati pentru casete pentru bijuterii cu catifea rozdantela roz si buchet de trandafiri cu zirconiu alb, dar si pentru cutii bijuterii in forma de smiley face din catifea galbena. Alte modele ieftine disponibile pe belatriz.ro sunt in forma de buburuza catifea roz si neagra, catel catifea alba, iepuras, broscuta, elefantel, toate din catifea colorata in functie de tipul de bijuterie ce va fi depozitata in ea.

Saculeti din catifea pentru bijuterii

La moda si foarte delicati, saculetii din catifea colorata pentru bijuterii vor fi apreciati de domnisoare, mai ales ca pot fi folositi si pentru a depozita alte bijuterii personale. Nici micutii nu sunt uitati de Belatriz, asa ca poti sa iei pentru fetita ta cutii bijuterii pentru copii in forma de buburuza sau hipopotam simpatic. Reducerile consistente de pana la 30% la toate produsele de pe site si livrarea gratuita pentru comenzi peste 100 de ron sunt alte doua motive pentru care ar trebui sa alegi Belatriz pentru a readuce zambetul pe buze femeilor din viata ta.