Dieta cu urina

Dieta cu urina este o practica bizara pentru a pierde din kilogramele in plus, presupunand limitarea caloriilor ingerate la 500 calorii pe zi si injectarea cu urina unei femei gravide. Prin aceasta metoda se spune ca puteti slabi pana la jumatate de kilogram pe zi, efectul benefic si slabirea fiind atribuite injectiei cu urina si nu neaparat limitarii caloriilor introduse in organism.

Urina femeilor gravide are un hormon special numit hCG, creat de placenta. Daca este injectat in corpul unei femei care nu e gravida, acest hormon poate determina creierul sa creada ca in organism se dezvolta un copil, metabolismul intensificandu-se. In timpul dietei cei care au incercat-o spun ca nu au mai simtit nevoia de a manca mereu si urina injectata i-a ajutat sa slabeasca rapid. Scepticii spun ca urina si hormonul din ea nu au nimic de-a face cu slabitul.

Slabim pana la urma pentru ca nu mai mancam asa de mult si nu din pricina urinei, care poate fi chiar foarte periculoasa daca e injectata in organism. Pentru a avea urina de la femei insarcinate pentru sase saptamani se plateste pana la 600 de dolari, asa ca mai degraba faceti exercitii fizice si incercati sa mancati cu masura.