Casa de pariuri online Fortuna, cu bune și cu rele

Inspirat nume pentru o casă de pariuri online: Fortuna. Personificarea norocului în mitologia romană. Dar eu la pariuri cred mai puțin în noroc și mai mult în decizii bine argumentate. Nu poți să îți faci cont la o casă de pariuri, apoi să nu fie pe placul tău ce găsești acolo și să te superi pe bookmaker. Găsești informații despre toate agențiile pe Internet, slavă Domnului. Singura chestie este că trebuie să stai să cauți cât mai multe păreri, de pe site-uri, forumuri etc.

Îți dau o veste bună!
Îți dau o veste bună dacă te gândești să joci online la Fortuna, dar nu ești încă decis 100%: am făcut eu munca de documentare și pentru tine. Am adunat cele mai recente informații de la experți într-ale pariurilor, pariori, reprezentanți ai operatorului. Am citit recenzii și am experimentat platforma de pariuri online. Am ajuns la câteva concluzii pe care poți să le iei măcar drept punct de plecare atunci când decizi dacă Fortuna ți se potrivește sau nu.
Iată care sunt acestea:

Este o casă de pariuri online cu tradiție. Primul lucru important de menționat este că operatorul are licență pe România până în anul 2026. A intrat pe piața de la noi abia în toamna anului trecut, dar are în spate o experiență de 25 de ani în Europa Centrală.

Nu se percep taxe la depunere. Poți depune bani prin card de credit, card de debit, Paysafecard, SKRILL, Neteller. De asemenea, poți merge cu banii cash la una dintre cele 600 de agenții stradale și poți alimenta contul de pariuri online prin ghișeul CashPoint.

Pachet generos de bun-venit, plus alte promoții.

În momentul în care scriu aceste rânduri, clienții noi beneficiază de un bonus total de bun-venit în valoare de 1.000 de lei. Mai întâi primești maxim 300 de lei în pariuri gratuite, apoi până la 500 de lei bonus extra-câștig, apoi 200 de lei bonus de fidelitate. Intră pe platforma lor și vezi care sunt „Termenii și condițiile”.

În acest moment există și un „bonus la câștig”. Spun „în acest moment” pentru că promoțiile se schimbă periodic. Bonusul la câștig oarecum este similar cu cel pentru pariuri multiple de la alte case de pariuri și este de la 10% pentru biletele cu 5 selecții până la 60% dacă ai 13 selecții din anumite ligi, cotă minimă de 1.20 pe selecție, 5 lei miza minimă. Fortuna are și o promoție specială pentru Liga I: dacă pierzi un bilet pe campionatul României, ți se rambursează jumătate din miză sub formă de pariu gratuit. Acest freebet trebuie pus tot pe Liga I.

Alte promoții

Dacă pui cinci bilete pe Liga Campionilor și unul pe Europa League, primești un pariu gratuit în valoare de 20% din miza totală. Biletele trebuie să aibă cotă minimă 1.60. Ai bonusuri și pentru primele două depuneri în contul de cazino, unde, așa cum promite operatorul, „te așteaptă 200 de jocuri pentru o experiență unică”.

Oferte pre-meci și live bogate pe fotbal și pe alte sporturi. Poți paria pe 20 de sporturi în afară de fotbal. La un meci de volei din Rusia, de exemplu, am găsit 10 opțiuni de pariu. Evenimentele importante din fotbal au peste 150 de tipuri de pariu, printre care și pariuri pe număr de cartonașe galbene. Dacă joacă ASA Tg. Mureș cu Astra, ne-am scos. Avem asigurate două „galbene”: Gabriel Mureșean și Junior Morais sunt „colecționari”.

Miza minimă e chiar minimă. Plus CashOut. Am citit că miza minimă pentru fiecare pariu ar fi cea mai mică de pe piață: 10 eurocenți. Nu știu care e pragul minim impus chiar de toate casele de pariuri online, dar nu am văzut vreun comentariu care să contrazică informația, deci așa o fi. O altă facilitate importantă este opțiunea CashOut, prin care poți închide pariul înainte de fluierul final.

Nu au streaming video live. Probabil vor introduce în viitor, dar în momentul acesta nu există platformă de streaming video live. Eu, ca parior care vreau să și văd evenimentul pe care joc, consider că este un mare neajuns.

Apar „erori de sistem” (din când în când). Un parior se plângea pe un forum că i se returnase miza pentru un pariu care în mod normal era pierdut, iar apoi i s-au retras banii din cont. Ceilalți nu înțelegeau nemulțumirea acestuia: dacă ești conștient că a fost o greșeală în primă instanță, de ce te plângi? Ideea este că se întâmplă ca soft-ul platformei să dea eroare din când în când.

Statistică modestă pe live-uri. O altă nemulțumire a celor care au jucat pe Fortuna era că nu exista grafică pentru pariurile live, adică acel teren pe care e reprezentată acțiunea în timp real. Între timp văd că s-a rezolvat, dar statistica indică doar numărul de cornere și cartonașele. Ar fi de folos și raportul șuturilor pe poartă/spre poartă sau al atacurilor periculoase.

Trag linie și te las pe tine să completezi sub ea cu o concluzie a concluziilor, însă nu înainte de a răsfoi această recenzie: https://pariurix.com/merita-sa-plasam-pariuri-sportive-online-la-fortuna.html. Tu ți-ai deschide cont? Eventual, completează-mă cu un comentariu dacă ai ceva de spus pe marginea subiectului, de bine sau de rău.