Concediul de sarbatori va fi unul deosebit cu oferta charter Creta EuroTouringTravel

Vacanta de Craciun se apropie asa ca fiecare dintre noi isi face planuri in privinta petrecerii timpului liber intr-un cadru cat mai placut. Daca vreti sa fugiti de frigul din tara sau din alte zone mai indepartate si va doriti sapte zile de vis in Grecia atunci Creta este alegerea perfecta. Pe langa peisajele superbe si mancarea traditionala exceptioanala, bauturile locale deosebite, Creta se poate lauda cu foarte multe obiective turistice si locuri minunate de vizitat, insule in jur unde puteti sa mergeti si o feerie de arome pe care le puteti incerca in scurta dvs. aventura cretana.

Pentru ca drumul cu autocarul poate fi destul de obositor este de preferat sa cautati o oferta charter Creta. Charter-ul va asigura un pret mai mic al calatoriei, timp mai scurt parcurs din tara in Grecia si prin pachetul complet de servicii avut la dispozitie, inclusiv cazare, amsa, transferuri. Preturile sunt promotionale, puteti gasi foarte usor un zbor care sa va convina, agentiile de turism sunt gata sa va caute cele mai bune alternative. De exemplu, la EuroTouringTravel aveti sapte nopti de cazare incluse in oferta charter Creta, unitatile de cazare sunt impecabile, au servicii de buna calitate, va permit sa va distrati in voie intr-o multime de feluri, ofertele pot fi personalizate in functie de nevoile turistilor si de numarul membrilor care vor calatori. In pagina ofertelor exista detalii despre serviciile oferite, facilitatile, review-uri, video-uri, harti si informatii generale despre locul in care veti ajunge. Alegerea pachetului turistic este foarte simpla pe EuroTouringTravel, se completeaza doar destinatia, statiunea si la final oferta de pret se generaza.

Formularele de rezervare sunt foarte clar construite, cererea de oferta se preia imediat, consilierea este gratuita si se pot solicita orice informatii despre toate ofertele de pe site. Zborurile sunt directe, se asigura transfer grup aeroport sau hotel, sunt incluse taxe de aeroport si asistenta turistica in pachete, iar bonus se primeste asigurarea medicala si STORNO-Cocktail Travel Protection fara limita de varsta. Asadar, nu va ramane decat sa confirmati cererea de pachete turistice si sa asteptati data plecarii.