Noul tratament in trei pasi olaplex

Parul tau are nevoie de cea mai buna ingrijire pentru a arata impecabil. Tratamentele pentru par trebuie facute cat mai des fie acasa, fie la salon si trebuie alese in functie de tipul de par si de problemele aparute. Cu experienta pe piata produselor cosmetice pentru ingrijirea parului olaplex este una dintre cele mai bune firme producatoare de tratamente pentru toate tipurile de par. Pe baza de substante testate pe firele de par, fara substante chimice care ataca scalpul sau structura parului, variantele de tratament propuse de olaplex dau rezultate doar dupa cateva aplicari.

Cea mai noua gama de tratamente pentru par de la Olaplex este gandita in trei parti, primele doua aplicandu-se la salon. Rezultatele finale depind de aplicarea corecta a celor trei pasi ai tratamentului si de respectarea indicatiilor producatorului. Intr-o prima faza, care se realizeaza la salon sau chiar acasa, se va folosi multiplicatorul de legatura, foarte usor de combinat cu vopsea de par sau cu baleyage. Daca nu se doreste combinarea cu alte elemente, multiplicatorul de legatura este foarte eficient si singur si e un tratament excelent pentru multe dintre problemele firului de par. Peste multiplicator se aplica perfectorul de legaturi, dar numai dupa o clatire prealabila. Actiunea sa incepe imediat si trebuie lasat pe putin 20 de minute.

Ultima etapa a tratamentului se face acasa si consta in aplicarea unui Hair Perfector, cel putin o data pe saptamana, rolul sau fiind de a mentine stralucirea si structura firului de par, integritatea sa. Pentru efecte si mai puternice substanta aplicata se poate lasa si peste noapte sa intre in profunzimea firului de par. Protectorul va garanta mentinerea efectelor tratamentului facut pana la urmatoarea vizita la salon, cand toate etapele tratamentului intial pot fi repetate. Cele trei parti ale tratamentului de la olaplex functioneaza perfect impreuna, nicio etapa nu trebuie omisa, aplicarea substantelor chimice trebuie facuta destul de des pentru a mentine efectele obtinute la inceput.