Directia 5 lanseaza “Zambetul face minuni”

Asa cum si-a obisnuit deja fanii, trupa Directia 5 isi va lansa pe final de an un nou album, asteptat cu sufletul la gura de cei care iubesc stilul trupei. “Zambetul face minuni” va fi lansat in data de 30 octombrie la Sala Palatului, eveniment ce va fi marcat de un concert special, asa cum numai Directia 5 stie sa ofere.

Noul material marca Directia 5 – realizat tot sub egida Cat Music, casa de discuri cu care Directia 5 colaboreaza de mai bine de 10 ani - promite un sound nou, special, si odata cu acesta si un concert pe masura. Concertul va dura doua ore si va include, evident, unele dintre cele mai iubite piese ale baietilor, din care nu vor lipsi mai vechile “Daca ai sti”, “Am nevoie de tine”, “Stilul Meu”, “Multumesc” sau “Ai un loc”, nelipsite din concertele Directia 5, dar si extrasele de pe albumul anterior “Electric Love Story” – “Ce mai faci” si hitul “O fata ca ea”. De asemenea, nu va lipsi cel mai nou single, “Iarta-ma”, un extras de pe “Zambetul face minuni”. “Iarta-ma” nu va fi singura piesa de pe noul abum, potrivit liderului Marian Ionescu care promite ca in acest concert vor interpreta piesele de pe noul album. “Trebuie sa fiti foarte curiosi”, spune el, adaugand ca “Unele dintre melodiile noastre vor fi insotite pe scena si de imagini”. Ca un semn al respectului maxim pe care Directia 5 il arata fanilor cu fiecare ocazie, Ionescu a mai spus “ne straduim ca nimeni sa nu plece avand senzatia ca a pierdut timp si ceva bani”.

Biletele la concertul “Zambetul face minuni” au fost deja puse in vanzare pe cele mai importante platforme online de achizitionare bilete. Potrivit Mondo Caffe, preturile acestora sunt cuprinse intre 50 de lei, la categoria VI, si 150 de lei, la categoria I.