Piese irezistibile in tinuta de seara

Pentru a nu fi prinsa in situatii delicate, orice femeie activa, implicata in relatii sociale diverse, va avea drept obiectiv important si alcatuirea unei garderobe de seara. Desi nu multe dintre noi avem o viata sociala activa, cu iesiri frecvente seara, un minimum de “dotari” la capitolul haine dama de seara, recomand cu caldura oricui. Iata ce nu trebuie sa iti lipseasca, daca vrei sa ai parte de cel putin o seara reusita.
Little black dress – desigur, nu mai are nevoie de nicio prezentare si este un element minim pe care orice femeie il stie despre iesirile seara, in club, la restaurant sau la o petrecere. O rochita neagra scurta, decoltata sau nu, te va scoate intotdeauna din dilema.

Plicul – geanta potrivita pentru seara. Poti alege un plic mic sau un clutch, dar daca mergi in club este ok si un plic mai mare, poate chiar cu aplicatii rock.

Pantofii rosii – evident, cu toc. Chiar si atunci cand mergi pe clasica rochie neagra, alege sa porti pantofi cu toc – ascutit sau mai gros si platforma – pentru a scoate o tinuta din anonimat si a-i adauga stralucire.

Capa sau blanita – daca esti o militanta pentru drepturile animalelor, sigur ca poti alege o blanita artificiala sau pur si simplu o capa din catifea sau dintr-un alt material pretios. Insa blana, fie si doar o piesa mica, ar trebui sa fie indispensabila oricarei femei.

Bijuteriile – chiar daca nu obisnuiesti sa porti bijuterii mari, complexe si consideri ca nu te reprezinta, noaptea este locul ideal de desfasurare pentru orice tip de extravaganta, iar bijuteriile te pot face irezistibila.

Rochia lunga – pentru seri mai speciale, este ideala. Vara la o plimbare romantica sau la un spectacol in aer liber, o rochie lunga iti va da o aura speciala, romantica dar si glam in acelasi timp. Ideala ar fi si o rochie lunga neagra sau rosie care sa iti puna corpul in valoare in seri mai speciale, la evenimente cu eticheta si dress code.