Iarna dulce iarna

Iarna este anotimpul care porneste cu fulgi cristalini cernuti din cer. Din cer cade cate un fulg de nea, incet, incet pana cand se depune un strat de omat destul de frumos pe care vor merge si se vor distra copiii. Din punctul meu de vedere iarna este un anotimp spendid, in care craiasa zapezii mai leapada cate un cojoc de zapada si isi cerne fulgii de nea asupra zapazii.

Iarna este un anotimp frumos, cu cristale multicolore la geamuri si cu multe chestii frumoase pe care trebuie sa le apreciem. Oameni de zapada, fulgi de nea, partii de schi si sanius, copii care se joaca cu bulgari de zapada sau prin omat, copii care fac fel si fel de nebunii pe afara, copii care se bucura jucandu-se cu fulgii de zapada. Este un anotimp frumos in care fulgii de zapada danseaza in aer si creeaza o atmosfera frumoasa, pe care nimeni nu o poate egala. Iarna este cel mai frumos anotimp pentru iubitorii zapezii, este cel mai minunat anotimp pentru a ne juca in zapada si pentru a cladi oameni de zapada, este un anotimp frumos care trebuie sarbatorit din plin si trebuie sa sarbatorim Craciunul langa brad, alaturi de cei dragi, cu cadouri minunate aduse de Mos Craciun si cu lumina artificiilor in suflet. Este cel mai frumos sezon pentru iubitorii de sporturi de iarna si pentru cei care iubesc sa se bulgareasca in fata blocului sau pe partie, ori in curtea scolii.

Din punctul meu de vedere, cea mai frumoasa amintire este cea in care eram mici si ne jucam in zapada, ne tolaneam in omat si ne rostogoleam, ne dadeam frecusuri si construiam oameni de zapada.Cea mai frumoasa amintire poate fi cea in care pui o steluta si cateva globuri in bradul de Craciun si il astepti pe Mos Craciun si esti un om implinit si fericit. Iarna este anotimpul cel mai frumos, cel mai spectaculos, imagineaza-ti cum plutesti pe partia de schi, cum aluneci cu schiurile pe partie si cum te bucuri extrem de mult de aceasta placere. Nu uita sa tii in suflet aceasta placere si sa te simti extrem de bucuros de energia pe care ti- creeaza iarna in suflet. Este un anotimp rece , dar care confera energie atunci cand te joci cu altii in grup si cand te bucuri de lumina sfanta a Craciunului si de magia Anului Nou alaturi de persoana iubita. Din punctul meu de vedere, iarna nu trebuie exclusa din topul preferintelor de sezon, trebuie sa fii extrem de implinit ca esti alaturi de cei dragi de Sarbatori si ca ai multumirea de a te juca cu un om de zapada sau de a prinde in maini un fulg de zapada cristalin. Anul Nou, cu magia artificiilor este una din cele mai frumoase trairi, este si mai minunat daca o traiesti alaturi de cei dragi sau mai ales de persoana iubita. Vei simti cum lumina artificiilor ti se degaja in suflet si cum o parte din magia cereasca se revarsa asupra ta. Luminile din oras, cele care decoreaza strazile ti se vor intipari in memorie pentru mai multi ani si vei simti cum lumina lor iti intra in suflet si ti-l umplu de bucurie. Vei fi extrem de pasionat de feeria orasului si de luminile lui, de beculetele si ornamentele frumoase pe care le vezi si te vei molipsi de bucuria celor din jur, care se strang voiosi la un pahar de vin fiert in jurul bradului de Craciun sau pe la terase sau la anumite evenimente.

Cei nascuti iarna tolereaza mai bine frigul si se simt vrajiti de acest sezon, recomandarea noastra este sa nu va lasati cuprinsi de nostalgie si sa puneti hainele groase la atac pentru a va bucura fara a fi deranjati de acest sezon minunat care este iarna, cu toate palatele ei de gheata si cu toate intemperiile ei. Sper ca nu va temeti ca ramaneti inzapeziti, avem utilaje speciale pentru a dezapezi.