Anul acesta te bucuri de un Black Friday 2015 prelungit

Ca orice eveniment care se respecta, Black Friday 2015 Romania are deja un calendar bine definit, asta doar in aparenta. Pentru ca este practic o sarbatoare „adoptata” din afara, din America, unde se celebreaza in ultima vineri a lunii noiembrie, Vinerea Neagra ar trebui sa coincida cu data in care se sarbatoreste in strainatate, adica pe 27 noiembrie 2015. Totusi, cum in Romania totul este interpretabil si ajustabil, nici Black Friday n-a scapat de o „adaptare” usor fortata, astfel ca inca de anul trecut marii retaileri precum Emag, Evomag, Flanco sau Altex s-au grabit deja sa fixeze ca data Black Friday 2015 ziua de 20 noiembrie 2015, cu o continuare fireasca in week-end, 20-22 noiembrie si probabil si pe 27-29 noiembrie 2015, tura a doua de reduceri si data oficiala cand o parte din magazine vor „sarbatori” Black Friday in ton cu americanii.

Se mai practica inca de anul trecut si oferirea de reduceri dupa data Black Friday 2015, adica in saptamana dintre 20 si 27 noiembrie 2015, cu discounturi aplicate pe categorii de produse defalcate pe fiecare zi. Si cum dupa Black Friday vine Ziua Nationala, 1 decembrie, va fi fireasca, ca si anul trecut, o revenire a reducerilor si in aceasta zi, fiind practic o a treia zi de Black Friday 2015, chiar daca usor fortat. Discounturile la electronice si gadgeturi, electrocasnice, cele mai cautate produse in data Black Friday 2015 vor aparea pe site-urile oficiale ale magazinelor in week-end-ul 20-22 noiembrie 2015. Ce e mai nou pe piata va avea discount mai mic, ce este mai „invechit” va avea discount mai mare.

La mare cautare vor fi electronicele si electrocasnicele, produsele IT, imbracaminte, incaltaminte, bijuterii, home and deco, masini, carti, accesorii, hrana, articole pentru animale, jucarii, lucrusoare pentru copii. Cum se obisnuieste deja de vreo doi ani, si serviciile intra la reduceri, asa ca puteti gasi oferte tentante pentru saloane de infrumusetare, asigurari, vacante, servicii securitate, dar si pentru ceasuri sau biciclete.