Bugetul pentru DJ nunta

Bugetul pentru nunta… un subiect amplu, cu multe controverse, multe seri tensionate in familie, multe discutii in contradictoriu, multe taieri si adaugari la lista… In concluzie, multe batai de cap inevitabile. Oricat de permisiv ar fi bugetul pentru nunta sau oricat de limitat, muzica este unul dintre aspectele care trebuie asezate in capul listei si asupra caruia trebuie sa se cada de acord in familie. 

Fie ca se opteaza pentru o formatie live, fie ca se opteaza pentru un DJ, un buget se impune, iar plafonul acestuia ar trebui stabilit de comun acord intre cei doi viitori soti, sau cu familile acestora – daca si acestea se implica financiar in organizarea nuntii. In timp ce pretul pentru o formatie live este unul peste medie, se poate obtine oricand un pret DJ nunta foarte bun. Sigur ca pe segmentul nunti-botezuri anunturile, se inmultesc intens site-urile sau conturile de Facebook care popularizeaza serviciile a diverse persoane care au mai mult sau mai putin experienta in ceea ce priveste entertainmentul la un astfel de eveniment. Insa inainte de a contracta serviciile unui DJ, ar trebui sa aveti niste recomandari de la persoane care l-au mai vrut la nunta.

In principiu, pretul pentru un Dj profesionist cu care sigur nu veti da gres la evenimentul cel mai important din viata este undeva intre 200 si 400 de euro doar pentru sonorizare, iar daca se doreste si un pachet de lumini, acesta poate fi undeva la 100-150 de euro. 

Se pot face si reduceri, in functie de pachetul ales sau de perioada cand se incheie contractul, sau daca sunt alese zile mai putin solicitate pentru nunti. De asemenea, daca se doreste un pachet personalizat, si acesta poate fi realizat, atata timp cat firma pe care o alegeti este una profesionista si cu experienta in domeniu.