Ultimele tendinte in materie de telefoane smartphone

Industria de profil a venit in ultimii ani cu cele mai recente inovatii din seria de telefoane smartphone, acestea fiind dispozitive Android cu reglaj electric. Ca performante tehnice si aspect, trebuie sa fie rapide in procesarea datelor, la moda si elegant, dar acestea nu sunt singurele caracteristici atractive, existand mai multe avantaje sub carcasa moderna.

Design-ul produselor din aceasta gama este la moda si elegant la prima vedere. Ele nu sunt chiar unice printre multitudinea de telefoane similare, dar au ceva care iese in evidenta pe cont propriu, si e suficient pentru a atrage atentia oricarui utilizator. Mici si la indemana, aceste telefoane smartphone au un ecran luminos si cu o grosime care nu depaseste 10 mm. Colturile telefonului sunt rotunjite, spre deosebire de alte branduri care au un aspect mai mult in muchii colturoase sau modele unghiulare. Acesta este motivul pentru care telefoanele zte comercializate la www.smartdualsim.ro sunt usor de tinut in palma, fara margini care sa zgarie mainile utilizatorului.

Urmand aceeasi conventie ca si alte telefoane touch screen prezente pe piata de profil, producatorul a instalat controalele-cheie esentiale in partea de jos a ecranului: acasa, setarile de baza, functia inapoi si de cautare. Randul de sus din fata e prevazut cu o camera vga pentru video-chat si senzor de lumina pentru a detecta conditiile de iluminare favorabile. In partea din dreapta sus este butonul de alimentare, iar pe partea stanga se gaseste un microfon pentru inregistrarile audio.

Panoul frontal are un finisaj din plastic si partea din spate are integrata un strat de cauciuc, care ar putea actiona ca o protectie pentru amortizare in cazul unui lovituri puternice. In general, telefoanele din aceasta gama sunt facute dintr-un finisaj din plastic, cu exceptia spatelui, care are rolul de a absorbi socurile din timpul utilizarii.