Perle de liceu

Nu de mult elevii de clasa a XII-a s-au simtit ca la examenul de bacalaureat, pentru ca a avut loc  simularea. Ca in fiecare an, cei care s-au prezentat nu au fost tocmai pregatiti si deja cirlula cele mai amuzante “perle”, in special de la proba de limba si literatura romana. Uitati care sunt cele mai amunzante fraze care au adus zambete pe fata profesorilor care au corectat lucrarile, si nu numai:

 - ,,Eu am primit nota 4 la limba romana, pentru ca profesoara mi-a pus o intrebare din lectia pe care o preda si n-am stiut sa raspund, pentru ca nu fusesem atent. Eram pe Facebook, ma distram cu prietena mea. Dar mai bine o nota proasta, decat sa-mi pierd iubita. Prin urmare Facebook-ul are un rol pozitiv, dar si unul negativ”
Un alt elev de clasa a XIIa scrie: ,,De pe retelele de socializare am aflat metode noi de copiat. Dar se pare ca si profa are cont de Facebook, ca s-a prins si mi-a dat 2. Eu le-as interzice profesorilor sa-si faca cont pe Facebook.”
- ,,Am zis odata la scoala ca sunt bolnav si am stat acasa o saptamana, dar am plecat in vacanta si am pus poze pe Facebook. Au aflat profesorii pentru ca nu si-au tinut gura colegii mei invidiosi si a iesit mare scandal.”
Ca intotdeauna, problemele cele mai mari au fost probleme la ultima parte, la subiectul al III -lea.
- ,,Ion se iubea cu Florica noaptea pentru ca ziua era prea cald.”
- ,,Ana era o femeie plictisitoare, nu stia sa-l atraga pe Ion si se lua mereu de el. Dar si el era prea obsedat sa lucreze pamantul, pentru ca era un taran in adevaratul sens al cuvantului si in plus avea si amanta.”
- ,,Daca aveau si ei un club in sat, un restaurant, ceva, sa se mai distreze poate ca nu se mai certau asa des si Ion nu ii mai facea felul.”
- ,,Mie  mi-a placut de dl Goe pentru ca era beton, frate, toate femeile alea din jurul lui stateau drepti cand deschidea el gura. Nu ca mama sa ma certe mereu”.
- ,,Eu cred ca personajele nu erau atat de proaste, dar autorul a vur sa ne distreze pe noi cand ii citim lucrarea.”