Manichiura perfecta cere o oja perfecta

Cu siguranta toate femeile si-ar dori sa aiba o manichiura perfecta care sa nu se strice niciodata, si ar mai vrea ca aceasta sa se modifice instant in functie de vestimentatie sau in functie de dorinte. Desigur ca acest lucru nu este posibil, decat poate, daca s-a inventat cumva bagheta magica, insa din cate stim nu este inventata, altfel am fi facut multe magii pana in momentul de fata.

Cand stai acasa si ai un program lejer, iti permiti sa mergi la doua-trei zile sa iti faci manichiura, slava cerului ca s-a inventat insa manichiura cu gel si trebuie astfel sa mergi mai rar, poate chiar la doua - trei saptamani. Insa oja semipermanenta este o inventie si mai buna, avand in vedere ca aceasta tine mai bine. Care sunt totusi culorile pe care trebuie sa le adoptam in functie de sezon sau ce manichiura se potriveste cu o anumita vestimentatie, nu ne pot spune decat stilistii, insa ar fi bine sa nu avem tot timpul incredere in ei. De ce? doua motive: adesea au gusturi exagerate, precum unghiile ascutite, facute in culoare roz bombon, care arata ca si unghiile de gaina numai ca sunt vopsite, iar in al doilea rand exista riscul ca stilistul sa dea gres in ceea ce priveste propriul tau gust. Asadar, cand mergi sa iti faci unghiile trebuie sa alegi din timp culoarea perfecta, iar daca nu esti decisa, o manichiura frantuzeasca va fi mereu la moda, ori o culoare deschisa pe unghii, neutra, va da mereu un aspect atragator si plin de viata, de romantism, curat si perfect.

Mai mult - manichiura simpla, in culori pastelate o poti asorta la mai multe genuri de tinute, atat sport cat si elegante,  iar astfel nu risti nici sa pici in ridicol datorita tendintelor “rebele” pe care unii le inteleg total gresit.