Tine-ti in frau sistemul hormonal cu un leac-minune 100% natural: tinctura de cretisoara

Functionarea normala a sistemului hormonal este esentiala pentru o viata echilibrata si un organism sanatos. Fata de barbati, femeile sunt mult mai predispuse dereglarilor hormonale din simplul motiv ca procesele care au loc in interiorul organismului feminin sunt mult mai complexe si se bazeaza pe o serie de organe foarte sensibile la orice schimbari.

Daca barbatii nu au mari probleme hormonale si aparatul genital functioneaza fara a fi ajutat, femeile trebuie sa fie mereu in alerta la cele mai mici semne pentru a nu-si distruge sansa de a procrea la momentul oportun. Dezechilibrele hormonale pot fi combatatute prin folosirea unor suplimente alimentare care, de multe ori, nu isi fac efectul scontat. Spre deosebire de acestea, Tinctura Cretisoara de la Cufarulnaturii, magazin naturist online care comercializeaza produse originale, 100% naturale, actioneaza rapid si nu are efecte secundare nedorite, fiind cel mai bun reglator hormonal din gama sa. Prezentata sub forma de solutie hidroalcoolica, usor de asimilat de organism si tolerata foarte bine, Tinctura Cretisoara este ideala pentru tratarea afectiunilor ginecologice, fiind folosita prin excelenta la tratamentul corpului feminin. Cel mai afectat de schimbarile care au loc in organism sau de factorii externi este aparatul genital feminin, functia de reglator hormonal a medicamentului natural contribuind la impiedicarea hemoragiei mai abundente din timpul ciclului menstrual, impiedicarea declansarii sau diminuarea spasmelor asociate menstruatiei, dar si la tonifierea muschilor uterului. De asemenea, Tinctura

Cretisoara este foarte buna in caz de diaree si este astringenta, se poate folosi cu efecte foarte bune, imediate, in tratarea tulburarilor menstruale, sterilitatii feminine sau cele legate de menopauza si menometroragii. Pentru ca femeia sa nasca mai usor, ea poate fi administrata in ultima luna de sarcina si imediat dupa nastere, pentru refacerea aparatului reproducator feminin. In plus, pe langa functia de reglator hormonal, tinctura are si rol antiseptic, fiind foarte buna pentru dezinfectarea ranilor superficiale. La femeile gravide care au probleme cu pastrarea sarcinii si pot oricand sa avorteze spontan, cretisoara actioneaza eficient, ajutandu-le sa pastreze sarcina si sa nasca copilul mult dorit. Si femeile care au sarcini dificile pot lua tinctura de la Cufarulnaturii, actiunea sa locala determinand intarirea fetusului si fortificarea fibrelor de la nivelul uterului. Cretisoara actioneaza cu succes asupra afectiunilor intregului organism, nu numai asupra aparatului genital. Este ideala in tratarea ocluziei intestinale, hemoroizilor, oboselii nervoase, insomniei, epilepsiei, diabetului zaharat, obezitatii sau celulitei. Pentru cavitatea bucala este la fel de buna pentru ca actioneaza asupra aftelor, gingivitelor sau laringitelor, in vreme ce pentru piele este si mai buna pentru ca amelioreaza simptomatologia asociata varicelor, cangrenelor sau intepaturilor de insecte si cosurilor.

Continutul de alcool impune evitarea administrarii sale la cei bolnavi de ficat sau la femeile insarcinate si hipercoagulabilitate sanguina. Trebuie evitata si administrarea la cei cu ulcer si gastrita, deoarece poate duce la marirea aciditatii gastrice. De obicei, se ia o lingurita de tinctura cu apa, inaitea meselor principale. Livrarea produselor comandate se face in 1-3 zile lucratoare, dupa confirmarea comenzilor, prin curier rapid. Returul este permis, in maxim 10 zile lucratoare de la primirea produselor, dar numai daca ambalajul nu este deteriorat si a fost vina transportatorului, termenul de valabilitate a expirat sau produsul dorit nu s-a regasit in colet.