Calculatoare refurbished - solutia ideala pentru un buget redus

Cumpararea unui calculator refurbished este o alegere inteleapta si foarte atragatoare din punct de vedere financiar. Poti obtine un calculator bun, mai bine testat decat un produs nou, cu licenta legala a sistemului de procesare si cu garantie de 12-24 de luni, toate la un pret foarte bun, cu pana la 50 -70% mai ieftin decat pretul initial.

In acest articol, vei afla cele mai importante lucruri despre calculatoarele refurbished: ce sunt, de unde vin si de ce cumpararea lor este o alegere foarte buna.  
Ce inseamna refurbished?

In termeni simpli, refurbished inseamna resigilat, reconditionat. Calculatoarele refurbished sunt produse care au fost returnate la producator din diverse motive si au fost reconditionate, resigilate, pentru a fi revandute.

De unde provin calculatoarele refurbished?

Calculatoarele refurbished pot proveni din mai multe surse:

Retururi de la clienti si din comenzi anulate. Acestea sunt produse complet functionale, ele parasind depozitul firmei, si, prin urmare, nemaipuntand fi vandute ca noi.

Produse deteriorate. Din aceasta categorie fac parte produsele returnate datorita defectelor cosmetice, produsele deteriorate in timpul transportului sau ambalarii, sau produsele care au piese lipsa.

Stocuri extra. Dealerii care vor sa faca loc noilor produse returneaza producatorului computerele care nu s-au vandut.

Testerele. Din aceasta categorie fac parte calculatoarele care au fost folosite de dealeri ca testere pentru clienti.
 Cum se realizeaza procesul de reconditionare?

Calculatoarele refurbished sunt restaurate la starea si performanta lor initiala. Fiecare unitate este testata, orice piesa rupta sau defecta fiind inlocuita, iar sistemul este din nou testat. Inainte de reasambalare, calculatorul este curatat complet. Procedurile de reconditionare si de testare a PC-urilor sunt aceleasi cu procedurile de testare a produselor noi.

Cateva sfaturi de care sa tii cont atunci cand cumperi un calculator refurbished?

Exista o serie de lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi un calculator reconditionat:

1. Intreaba cine a facut reconditionarea. Asigura-te ca produsul a fost reconditionat si este certificat de producatorul original.
2. Verifica garantia. Vanzatorul iti poate garanta calitatea produsului reconditionat? 3. Intreaba care este politica de returnare. Daca dintr-un anumit motiv, nu esti multumit de calculatorul reconditionat, vezi daca il poti returna.
4. Actioneaza rapid. Spre deosebire de produsele noi, cele refurbished se vand foarte rapid. Daca ai hotarat sa cumperi un calculator refurbished, atunci fa-o rapid, stocurile sunt limitate, iar cerinta este mare.

Daca vrei sa cumperi un calculator refurbished de calitate, la un pret foarte avantajos, intra pe www.digitalcomputer.ro si vei avea o surpriza placuta. Gasesti o gama variata de calculatoare refurbished si beneficiezi de transport gratuit si termen de retur de 15 zile, daca nu esti multumit de produsul achizitionat. Ce mai astepti?!