Convinge-te ce inseamna calitatea si eficienta maxima cumparand o combina frigorifica Beko

Daca ti-ai dorit un frigider mai incapator unde sa poti pune tot ce ti-ar trebui pentru o luna intreaga, cu un congelator mare si cu multe sertare, cu spatii de depozitare mari, atunci ar fi bine sa te orientezi spre producatorul de electrocasnice Beko. Beko detine deja printre cele mai bune modele de aparate frigorifice si incorporeaza mereu tehnologii inovatoare in articolele sale. Modelele cele mai bune vandute de Beko le gasesti si pe rombiz.ro, un magazin online cu produse pentru toata casa, la cele mai mici preturi. Cumpara o combina frigorifica de la Rombiz Beko DBK386WD+ si vei vedea inca din primele ore de functionare diferenta clara intre un brand mare si unul no name sau fara pretentii.

Volumul sau net este de 331 litri, in frigider se pot pune alimente care sa ocupe un volum de 244 litri, in congelator produsele pentru congelat pot sta perfect in cei 87 litri. Consumul de energie electrica este mic, doar 267 KWh/an, clasa de eficienta energetica este A+, ceea ce inseamna ca in fiecare luna consumul va fi sub 23 KW, rezultand o eficienta sporita. Printre functiile ei speciale regasim dispenserul pentru gheata, sapte suporturi pentru usa, sistemul de dezghetare automat, sistemul antibacterian si functia de supercongelare. In frigider sunt patru rafturi din sticla pe care se pot depozita oale sau cutii, un suport de oua pentru a le tine proaspete mai mult timp, in congelator sunt trei compartimente pentru o organizare mai buna a alimentelor congelate, sistemul de dezghetare din congelator e manual, capacitatea de congelare fiind de 5 kg pe 24 de ore. Termostatul este si el reglabil, compresorul merge la capacitate maxima si asigura temperaturi optime in ambele compartimente.

Combina compacta poate functiona si fara curent timp de 18 ore, ceea ce ii da un avantaj major fata de alte modele in caz de pana de curent. Pretul imbatabil de doar 1.499,99 si garantia de 24 de luni o fac irezistibila si demna sa stea in orice bucatarie sau hol al unei case sau apartament.