Pepe se distreaza

Acum ca fetita lor a mai crescut si a implinit deja un an, Pepe si Raluca au hotarat ca este timpul pentru o seara de distractie. Pusi pe fapte mari, cei doi insuratei si-au luat gasca si au iesit sa petreaca o seara in barurile din capitala.
 
Distractia a inceput intr-un club de fite, loc unde Pepe, Raluca si cei doisprazece apropiati ai lor s-au simtit minunat. Aceasta concluzie reiese din faptul ca s-au retras din local cu putin inainte de rasaritul soarelui. Spre surprinderea paparatilor acestia nu s-au indreptat spre casa, ci spre un alt local, de data aceasta unul de manele. Ajunsi acolo era forfota mare, atat de mare incat pentru Pepe, Raluca si compania nu s-a mai gasit loc. Singura masa disponibila era de cinci persoane. Parasind in graba localul care era deja supraaglomerat s-au indreptat spre restaurantul tatalui sau. Acolo au fost primiti cu multa bucurie, chiar daca era trecut de ora sase dimineata, iar marea parte a oamenilor se pregateau de plecare.
 
Dupa ce toata lumea a plecat, usile localului s-au inchis, iar gasca din care facea parte Pepe si Raluca a avut parte de o petrecere privata, unde au mai petrecut vreo doua ore.