Adele si vocea ei de inger

Cred ca este imposibil sa nu o fi auzit macar o singura data pe uimitoarea Adele. Slagarele precum ,,Someone like you”, ,,Rolling in the deep” sau ,,Set fire to the rain” s-au auzit luni intregi la radio si la televizor. Din pacate, aceasta a luat o pauza la un moment dat pentru ca ramasese insarcinata si, asa cum a declarat, a dorit sa-si petreaca timpul cu copilul ei.
 
Adele. Un nume care parca a fost creat pentru ea. Numai daca te uiti la ea zambesti instantaneu. Chiar daca nu face parte din randul femeilor cu o talie de viespe, Adele e mandra de corpul ei. Aceasta a spus la un moment dat ca ea este cantareata, nu fotomodel si ca face muzica pentru oamenii care vor sa asculte, nu pentru cei care critica tot ceea ce vad. E frumoasa atat pe interior cat si pe exterior. 
 
Pe numele ei complet, Adele Laurie Blue Adkins, interpreta s-a nascut intr-o frumoasa zi de primavara, 5 mai 1988, in Tonttenham, Anglia. Adele a inceput sa cante de la varsta de patru ani, descoperind in fiecare zi cate ceva nou despre muzica.  La varsta de saisprezece ani Adele a absolvit scoala „BRIT” din Selhurst ,Londra, unde le-a avut ca si colege de clasa pe Leona Lewis si Jessie J.  Adele marturiseste ca scoala a fost unul dintre factorii care i-a influentat cariera si care a ajuta-o sa isi valorifice talentul.

  Anul 2008 a fost cel care a lansat-o pe Adele pe scena muzicii internationale. Ea a fost primul beneficiar al premiului „Critics' Choice” din cadrul BRIT Awards si a fost numita „Talentul anului 2008” in urma sondajului efectuat de BBC. In 2009 castiga premiul Grammy pentru „Cel mai bun artist debutant” si „Cea mai buna voce pop”, fiind declarata MVP-ul evenimentului.  In 24 ianuarie 2011, Adele lanseaza albumul ,, 21”, album care se va bucura de un succes monstru. Acesta este lider in Irlanda, Germania, Belgia, Olanda, Noua Zeelanda, Elvetia, Austria, iar in luna martie a aceluiasi an devine numarul unu si in Statele Unite. Conform Official Charts Company, Adele este prima artista in viata care reuseste sa fie pe primul loc atat in Official Singles Chart cat si in Official Album Chart simultan, de la The Beatles in 1964. Puteti vedea aici concertul pe care l-a sustinut  live in noiembrie  la Royal Albert Hall. Acesta a fost imprimat pe DVD si a devenit cel mai bine vandut DVD, vanzandu-se in 96 de mii de copii in prima saptamana.
 
Anul 2012 a fost la fel de prolific ca 2011. Adele a castigat 6 premii in cadrul celei de-a 54-a gala Grammy, si anume: inregistrarea anului(Rolling in the deep), albumul anului (21), cantecul anului (Rolling in the deep), cea mai buna interpretare pop solo (Someone like you), cel mai bun album pop (21) si cel mai bun videoclip (Rolling in the deep). Adele devenise in acel moment cea mai de succes cantareata din ultimii 10 ani.
 
Cum spuneam mai sus, Adele a fost criticata pentru felul in care arata, in special pentru greutatea sa. Unii dintre criticii au fost Joan Rivers, comedian american, si Karl Lagerfeld, designer german de succes. Artista a declarat ca se simte excelent in pielea ei si nu o deranjeaza criticile altora. Insusi Lady Gaga a sarit atunci in apararea britanicei, spunand ca Adele este una dintre putinele dive ale secolului XXI.

Adele are o relatie cu Simon Konecki din 2011 pana in prezent, cei doi avand si un copil Angelo James Konecki. Un lucru pe care putini il stiu este acela ca artista era insarcinata in 8 luni atunci cand a inregistrat melodia Skyfall, melodie care este  pe coloana sonora a filmului cu acelasi nume.

Adele este un model pentru fiecare femeie de pe acest Pamant. Inchei prin a impartasi cu voi unul dintre cele mai celebre aforisme pe care aceasta le-a spus: ,, Iubesc mancarea si urasc exercitiile fizice.  Nu am timp sa merg la sala. Nu vreau sa fiu pe coperta revistei Vogue sau Playboy. Vreau sa fiu pe coperta revistei Rolling Stone sau Q. Nu sunt un model care trebuie sa vanda anumite haine. Sunt cantareata. Mai degraba as cantari o tona si as face un album uimitor, decat sa arat ca Nicole Rochie si sa scot un album de doi bani. Scopul meu in viata nu a fost niciodata sa fiu slaba.”