Grecia - cultura si romantism

O luna de miere in Grecia, reprezinta o solutie potrivita pentru tinerii casatoriti care-si doresc plaje curate, ospitalitate si poate una dintre cele mai frumoase ape ale marii, toate acestea facand din luna dumneavoastra de miere cea mai frumoasa amintire cu care puteti ramane.

In Grecia, aveti oportunitatea de a retrai momentele frumoase din cadrul nuntii dumneavostra, putand organiza pe una dintre frumoasele sale insule o ceremonie simbolica care va poate ajuta sa va duceti visul mai departe. Cu peste 2000 de insule, golfuri si peninsule, Grecia reprezinta un taram de vis, oferind varietate in functie de insula pe care alegeti sa va faceti sejurul, cele mai cunoscute destinatii fiind: Creta, Rodos, Corfu si Santorini. Frumusetea Greciei nu este data numai de insulele sale, ci si a litoralului care strabate intreg teritoriul tarii.

Interesant este ca, Grecia acopera toata aria de gusturi in ceea ce priveste modalitatea de organizare si petrecere a timpului. Astfel ca, pe langa turismul pentru recreere pe care alegeti sa-l faceti, aveti ocazia sa va imbogatiti si cultura generala, statul fiind unul cu o vasta istorie, dovada fiind obiectivele istorice si culturale, ce au dainuit in timp precum: Acropolele, Pantheonul, Templul lui Olimp etc.

In cazul in care va doriti activitati variate, puteti alege sa participati la croaziere pe mare, sa va bucurati de bucataria traditionala atat de apetisanta a grecilor ori puteti alege sa mergeti intr-unul din cluburile de noapte, pentru aceasta parte de distractie, ‘’responsabila’’ este insula Mykonos, cunoscuta pentru petrecerile date pe plaja si multitudinea de cluburi existente acolo, insula incepand de ceva timp sa concureze cu celebra insula baleara Ibiza cunoscuta pentru aceleasi tipuri de oportunitati de distractie, insa cunoscatorii afirma ca, Mykonos este mult mai bine organizata si are peisaje mult mai frumoase decat cea spaniola.