Cum sa alegi cele mai inspirate invitatii de botez

Pentru copilul tau, botezul va fi o ocazie unica de a-si cunoaste mai bine membrii familiei extinse, un moment numai bun de o joaca buna si cateva mangaieturi calde pe obrajori. Pentru parinti insa, aranjarea si organizarea botezului si petrecerii de botez este o mare bataie de cap si nervi intinsi la maximum. Ca sa nu iti pierzi rabdarea tot cautand prin zeci de cataloage de la n firme din oras fara a gasi ce te intereseaza, apeleaza cu incredere la serviciile happycards.ro, magazin online specializat in proiectarea si realizarea de invitatii de botez.

Aici gasiti invitatii pentru baietei si fetite, personalizate, cu desene si personaje cunoscute, simple sau cu design mai modern, decupate. Fiecare invitatie este colorata in functie de sexul copilului, poate avea si o fundita speciala cu imprimeuri sau desene mai simple, in functie de preferintele parintilor. Cand ati hotarat ce model de invitatii de botez veti trimite trebuie sa va asigurati ca invitatii le vor primi la timp pentru a ajunge la locul desfasurarii botezului si petrecerii. Si aceasta problema este ca si rezolvata daca apelati la serviciile happycards.ro. Livrarea este in primul rand gratuita peste comenzi de peste 250 de lei, se poate face prin curier – recomandat - sau prin Posta Romana, comanda ajunge in maxim 3 zile lucratoare. Daca aveti nevoie urgent de invitatii de botez si sunteti in criza de timp comanda poate fi expediata si in 24 h de la primirea ei pentru o taxa de 50 de lei in plus. In privinta textului, puteti sa alegeti unul deja conceput din cele 20 disponibile pe site sau va puteti gandi la unul personalizat, asa cum va doriti sa arate pe invitatia de nunta.

De preferat sa existe doua tipuri de invitatii: clasice, elegante, pentru persoanele mai serioase, mai in varsta, si haioase, creative, pentru prieteni. Textul pentru cele clasice trebuie sa fie sobru, fara inflorituri si alte informatii irelevante. Daca va fi aleasa cu atentie, invitatia de botez va fi pastrata in sertarul cu amintiri iar botezul va fi o reusita pentru parinti si un eveniment unic pentru invitati.