De ce e mai avantajos sa cumparam mobila la comanda?

Intre mobila la comanda si mobila gata facuta, expusa in magazine, cei mai multi aleg mobila gata confectionata, de serie, buna de pus in masina si adus acasa. In ultimii ani, piata producatorilor de mobila la comanda s-a diversificat pe masura ce tot mai multi romani au inceput sa-si doreasca mobila unicat in locul celei luate din magazin „la prima vedere”.

Avantajele cumpararii de mobila la comanda sunt multiple. In primul rand, poti sa ti-o faci exact pe gustul tau, cu finisajele care le vrei si forma pe care o doresti si sa mobilezi incaperile cat mai bine, sa nu lasi spatii goale intre mobila si pereti, de exemplu. In al doilea rand, se poate alege mobila care se potriveste apartamentului sau casei tale si nu esti nevoit sa iei ce iti pica in mana doar pentru simplul fapt ca nu exista o alta alternativa mai buna. In al treilea rand, cu mobila la comanda se poate economisi timp si bani, pentru ca nu esti nevoit sa iei mobila „de lux” din magazine care adauga si un TVA si niste taxe de transport sau de raft. Ultimul si cel mai important avantaj este ca toate piesele de mobilier vor fi unice, vor da casei tale o nota de originalitate de care chiar aveai nevoie. Daca avantajele mobilei la comanda te-au convins si vrei sa comanzi si tu cateva piese de mobilier unice, atunci oferta Arta Mobilei ar trebui sa ti se para suficient de bogata pentru a gasi ce te intereseaza.

Firma care se ocupa de confectionarea si productia de mobilier din PAL melaminat, MDF sau postforming sau chiar PAL furniruit, Arta Mobilei poate executa mobila la comanda pentru casa, birou sau spatii comerciale, oferind si accesoriile necesare unui confort sporit. De la mobila clasica sau moderna de bucatarie, compacta si usor de asezat in spatiu, pana la dulapuri, usi glisante sau mobilier pentru living, holuri, bai, dormitoare de tineret, copii, adulti, magazinul online Arta Mobilei poate adapta orice tip de mobilier dimensiunilor dorite, poate crea o cromatica unica si accesorii specifice fiecarei piese de mobilier. De asemenea, in oferta sunt incluse birouri PC, mese de conferinta, birouri manageriale, mobilier pentru receptie sau cel pentru bar, hotel si comercial.

Transportul si montajul e gratuit in Bucuresti, luarea masuratorilor si deplasarea sau consultarea sunt si ele gratuite. Garantia oferita tuturor produselor e de doi ani iar termenul de realizare e de cel mult 20 de zile lucratoare. In plus, se ofera si discounturi consistente de pana la 5 milioane, chiar 10 milioane, in functie de perioada si de stocurile disponibile.