Ai siguranta maxima doar cu ceasurile Casio G-SHOCK

De cate ori nu vi s-a intamplat sa aveti un ceas la care tineati enorm si dintr-o intamplare nefericita sa-l spargeti si sa fie bun de aruncat la gunoi. Regrete, poate lacrimi si alti bani pentru un nou ceas, cam astea ar fi fost efectele imediate ale pierderii bijuteriei de la mana dvs.

Casio, un brand urias din industria fabricantilor de ceasuri de calitate, originale, rafinate, a intuit perfect existenta unor asemenea de intamplari si a scos pe piata gama de ceasuri G-Shock. Modelele Casio G-Shock au facut trecerea de la la ceasul bijuterie la ceasul instrument, care rezista eroic la socuri, apa, noroi, vibratii si chiar temperaturi exceptional de mici. Cele mai rezistente ceasuri din lume, colectia de ceasuri Casio G-Shock s-a adaptat evolutiei tehnologiilor moderne si a adoptat senzorii, radio controlul, alimentarea cu energie solara si o calitate excelenta a materialelor folosite la contructia lor. Ceasurile barbatesti din colectia de ceasuri Casio G-Shock se adapteaza perfect la tinutele sport sau business, sunt digitale, au o grama de functii utile, iar unele modele, se sincronizeaza prin radio pentru afisarea timpului atomic exact si rezista pana la 200 m adancime. Constructia deosebita a noilor modele de ceasuri G-Shock le permite sa nu pateasca nimic la o cadere libera de la 10 metri, sa reziste pana la 20 de bari in adancime sub apa, iar bateria lor sa tina pana la 10 ani. Cat priveste ceasurile g-shock controlate radio, ele au semnal radio de la statii din Europa, America, Canada, Mexic. Cadranul acestora este autoluminat cu led, afisajul e digital sau analog si digital, se pot afisa pana la 31 de fusuri orare, au cronometru, alarme, snooze, calendare, geamuri de cristal mineral, carcasa si bratara din rasina, iar unele baterii se pot reincarca.

Pe japora-ceasuri.ro, magazin online care vinde ceasuri Casio originale si accesorii, aveti la dispozitie o intreaga colectie de ceasuri din gama G-Shock, peste 260 de modele multifunctionale si originale, cu garantie de doi ani si manuale de utilizare la pachet. Livrarea e rapida, comandarea produselor la fel – prin e-mail sau telefon si online -, iar comunicarea cu echipa din spatele site-ului se realizeaza in timp real, oricand e nevoie. In aceasta perioada puteti profita de reduceri si sa luati un ceas g-shock, cu pana la 150 ron reducere!