Nu arunca stickul USB defect! Quartz Data Recovery iti poate salva datele importante

Le folosim aproape zilnic pentru a stoca informatie si pentru a transfera rapid fisiere de care avem nevoie la locul de munca. Usor de purtat, de dimensiuni mici si cu spatiu de stocare mare, stickurile USB se numara printre mediile de stocare portabile care nu lipsesc din arsenalul oricarui impatimit de tehnologie. Conform unor studii recente, mai mult de jumatate dintre calculatoarele care au avut vreodata un stick USB in porturile lor se pot virusa. Reciproca e si ea valabila, iar o recuperare usb stick este cosmarul oricarui utilizator. Cum stickul USB este un dispozitiv de stocare bazat pe o memorie flash reinscriptibila, virusii pot patrunde foarte usor in el cand are loc schimbul de date cu laptopul sau PC-ul, ducand la coruperea datelor existente pe acesta.

Pentru ca romanul s-a nascut invatat, multi se apuca sa repare singuri stricaciunile provocate de vreun virus sau malware si se aventureaza in folosirea unor programe de recuperare date pe care nu le stapanesc. De aici si esecul evident in incercarea de recuperare usb stick. Cea mai buna miscare in aceste cazuri este luarea stickului USB si deplasarea cu el la un laborator de recuperare date cu experienta. Quartz Data Recovery (http://www.quartz.ro), primul laborator profesional de recuperare date de pe piata romaneasca, este locul ideal unde trebuie sa va aflati daca apar astfel de probleme in viata voastra. Aici, inginerii experimentati se folosesc de dispozitive hardware si programe software speciale, care asigura o recuperare usb stick in proportie chiar si de 100%. De obicei, stick-ul USB nu mai este vazut de calculator sau toate informatiile stocate pe el dispar dintr-odata. Pentru ca motivele acestor doua situatii pot fi imens de multe, echipa Quartz Data Recovery va evalua intai pagubele produse, gravitatea problemei, va stabili un pret si i-l va comunica clientului. Dupa acceptarea cotatiei de pret oferite si a timpului de lucru, se va trece la recuperarea efectiva a datelor.

O recuperare usb stick poate dura o zi – doua, insa timpul de lucru se poate prelungi in functie de cat de repede se gaseste algoritmul cu ajutorul caruia datele au fost stocate in memoria flash de catre controler. Daca se doreste recuperarea datelor de pe stick in regim de urgenta, se va percepe o taxa suplimentara. Finalizarea recuperarii datelor se face prin transferul lor pe un suport de stocare functional si predarea acestuia catre client. Optional, fisierele recuperate se pot trimite si online via e-mail, HTTP, FTP, Cloud etc.

Cititi mai multe pe http://www.quartz.ro/servicii/usb-stick/