Sfaturi pentru a cumpara tricouri barbati

Un barbat care stie sa-si pastreze o tinuta casual sau business impecabila va arata bine indiferent cum se imbraca si ce poarta. Adesea, barbatii prefera sa nu se complice si accesorizeaza rapid si sigur tricouri barbati cu niste blugi albastri si un lant si totul e pregatit pentru orice eveniment important. Daca inainte de a se schimba complet tendintele in moda si sa se modernizeze obiceiurile de consum ale barbatilor tricouri barbati erau privite ca niste accesorii vestimentare pe care doar muncitorii le purtau pe santiere, astazi tricoul este poate cel mai important din garderoba domnilor.

De ce e asa de popular banalul tricou? Pentru ca poate fi purtat oricand, chiar si in timpul somnului, arata bine, trimite cu gandul la ingrijire si la curatenie, scoate in evidenta formele si muschii barbatilor. Dar nu intotdeauna tricoul poate sa te scoata in evidenta si sa iti fie de folos, mai ales daca nu stii la ce sa te orientezi cand il cumperi. Ca sa iti vina bine si sa fie si pe placul celor de langa tine, aceste tricouri barbati trebuie sa aiba marimi potrivite pentru corp – nu trebuie sa fie larg, dar nici prea stramt si nici sa nu ai material in exces care iti atarna peste tot. Tricoul bun este cel care iti evidentiaza doar partile bune si frumoase ale bustului si nu pe cele mai putin „lucrate”.

Daca ai corpul bine lucrat atunci poti alege tricouri barbati cu maneci scurte, care sa iti scoata in evidenta muschii, sau unul slim fit pentru a scoate in evidenta pieptul si „patratelele”. Cele mai bune alegeri raman tricourile clasice care nu sunt mai scurte de coapse si nici prea stridente din punct de vedere cromatic. Si daca tot suntem la culori, trebuie sa stii ca negrul, albul sau griul nu se vor demoda prea curand, asa ca tricourile pe care ti le vei cumpara trebuie neaparat sa fie in aceste culori, pentru ca albul se asorteaza cu niste blugi indigo, griul merge bine cu niste blugi albastri, iar negrul merge la orice, oricand, mai ales cand e mai rece afara.

Niciodata nu sunt de ales tricouri in culori stridente si nici in nuante prea indraznete. Cumpatarea trebuie sa fie de baza cand sunteti in cautarea unor tricouri barbatesti de efect.