Vreti invitatii botez originale?

O perioada, cat a fost postul Pastelui, restaurantele si localurile care castigau din nunti, botezuri, cununii au fost in pierdere, singurele care au mentinut bugetul pe plus fiind petrecerile private. Postul a trecut, apetitul oamenilor pentru distractie a revenit, asa ca localurile si restaurantele au redevenit pline de invitati care vor sa se simta bine indiferent de motivul pentru care au fost chemati acolo.

Si cum primavara e rost de botezuri cam in toate familiile care au „muncit” in dormitor in a doua parte a anului trecut, petrecerile tematice nu lipsesc din nici un restaurant care se respecta. Insa pana la restaurant si alegerea unui anumit mod de a aranja sala, meniuri, bauturi, decoratiuni, cuplurile care au spus un „Bine ai venit!” micutului sau micutei care de abia incepe sa cunoasca si sa descopere lumea trebuie sa conceapa invitatii botez cat mai atragatoare pentru a putea sa aiba cat mai multi invitati la masa de dupa crestinarea bebelusului. Nu e deloc simplu, dar nici greu sa alegeti invitatii botez mai ales daca sunteti tineri si aveti putina imaginatie. Firmele care se ocupa de printarea si designul invitatiilor pot sa va puna la dispozitie modele deja creionate, insa daca vreti sa fiti originali trebuie sa va puneti putin mintea la contributie si sa inventati una unica, care poate combina elemente din mai multe invitatii botez expuse de comerciant. Le puteti face interactive, in sensul ca invitatul sa traga de ceva sau sa desfaca cumva invitatia pentru a ajunge la mesaj, puteti sa le personalizati cu poza micutului, desene animate, modele florale. Pentru cei cu dare de mana pot chiar sa fie suflate cu aur, sa fie pline de pietre pretioase, cristale si fel de fel de accesorii.

Daca invitatii sunt mai in varsta si textul, si invitatia trebuie sa fie simple, fara trimiteri si conotatii ciudate, fara umor fara rost. Daca aveti tineri care vin la petrecerea de botez, invitatii botez pot fi haioase, cu anumite trimiteri subtile la niste glumite bine plasate, niste modalitati mai simpatice de a pune la punct interactivitatea invitatiei. Per total, invitatiile de botez trebuie sa transmita clar locul, ora, localul unde va avea loc petrecerea, biserica si adresa ei, dar si numele nasilor, numele micutului si parintilor. Sfatul de baza este: nu fiti timizi, fiti creativi si veti obtine cele mai frumoase invitatii pentru botez din lume!