Feminitate la cote maxime in timpul sarcinii

O femeie fericita ca va deveni mama si care se simte implinita sufleteste, va gasi intotdeauna resursele necesare sa se simta mandra de corpul sau, indiferent cat de multe vergeturi stie ca ii vor aparea pe abdomen si indiferent cate kilograme acumuleaza in timpul sarcinii. Pentru astfel de femei lunile de sarcina sunt un motiv in plus de fericire si de etalare a feminitatii. 

Si care ar fi un mod mai bun de a fi si a te simti feminina in timpul sarcinii daca nu rochiile? Este poate cel mai simplu si de cele mai multe ori si cel mai ieftin mod de a te imbraca in timpul sarcinii si nu este deloc greu sa alegi rochii gravide adecvate oricarei siluete. Pentru perioada de iarna poti opta pentru rochii tricotate, din mohair, mai ales ca acesta este unul dintre materialele recomandate de marile case de moda pentru sezonul toamna/iarna 2013-2014. In ceea ce priveste culorile alege fie negru, fie un roz pudrat. Pielea, mai ales cea de reptila, este si ea in tendinte in acest sezon, asa ca daca gasesti o croiala dreapta, gen sarafan in care sa incapi, nu ezita sa o introduci in garderoba de sarcina pentru anul acesta, iar daca ai un croitor bun care sa ti-o faca pe noile dimensiuni, este cu atat mai bine. 

De asemenea, poti opta pentru o serie intreaga de rochii din jerse, uni sau in dungi, cu imprimeuri rock sau punk. Sunt ideale, atat la birou – pentru o tinuta mai relaxata, cat si in timpul liber. Nu trebuie sa fie neaparat mulate, pot fi si petrecute (wrapped), cu cordon in talie sau innodate pe talie sau sub sani. Oricum ar fi, vor fi piese de baza in garderoba din timpul sarcinii. Fara sa mai vorbim ca vor fi ideale si dupa nastere, cand vei incerca sa scapi de kilogramele in plus.