Rose of Bulgaria – produse cu extract de trandafir

Bulgaria este recunoscuta la nivel mondial nu doar pentru Nisipurile de Aur, ci si pentru impresionantele culturi de trandafiri. Unul dintre cele mai apreciate produse obtinute din petalele florilor de trandafiri este uleiul de trandafir, iar Bulgaria este al doilea cel mai pare producator al acestui produs din lume. Doua tone de ulei de trandafir este produs anual din culturile de trandafir bulgaresti, iar pentru un singur kilogram de ulei se folosesc de la 4 la 10 tone de petale.

Uleiul obtinut din aceste productii impresionante de trandafiri este apreciat peste tot in lume si este utilizat chiar de marii producatori de parfumuri, cum ar fi Dior si Channel. Si vedete precum Madonna sau Julia Roberts s-au declarat fane ale cremelor pe baza de extract de trandafir.

Rose of Bulgaria este o gama de produse obtinute din extracte de trandafir, iar site-ul rose-of-bulgaria.ro pune la dispozitia celor interesati o multitudine de produse din aceasta gama la cele mai bune preturi.

Paleta Rose of Bulgaria cuprinde produse cosmetice si de ingrijire corporala pentru Ea, pentru El, pentru Copii, dar si Seturi Cadou, toate realizate din apa naturala de trandafir produsa in distileriile din Valea Trandafirilor, situata in Bulgaria. Produsele Rose of Bulgaria nu contin conservanti chimici si nici parabeni.

Produsele pe baza de extract de trandafiri au ca principale proprietati hidratarea, au efecte de antiinflamator, dezinfectant, lupta impotriva bacteriilor, ajuta la indepartarea cearcanelor, a eczemelor, a cosurilor, au efect antiimbatranire, calmeaza pielea, ofera elasticitate si luminozitate tenului, revigoreaza si reimprospateaza, reduc roseata sau ajuta la cresterea parului.

Gama Rose of Bulgaria pune la dispozitia doar produse naturale, de calitate superioara, obtinute in mod natural din trandafirii bulgaresti Rosa Damascena Mill. Printre produsele cele mai vandute se numara Lumanarea Parfumata Bol, Esenta pentru Aromaterapie din Trandafiri, Sapunul Natural Rose of Bulgaria sau Gel de dus pentru copii.