Polita RCA ideala

Asigurarea RCA este asigurarea obligatorie de Raspundere Civila Auto. Ceea ce inseamna ca acest tip de polita va asigura raspunderea unui sofer sau a unui conducator auto in momentul in care acesta va fi implicat si se va face vinovat de un anumit incident in trafic, fie ca este vorba despre un accident usor, fie ca este vorba despre un accident mai serios, in care sunt implicate si victime.

RCA-ul acopera pagube materiale (directe dar si indirecte), vatamari corporale sau chiar deces, atunci cand un accident se soldeaza cu vitime. Polita de asigurare RCA este obligatorie si nu are niciun fel de legatura cu polita de asigurare CASCO, un tip facultativ de asigurare, care are o arie mai mare de acoperire pentru incidente in trafic sau in afara traficului.

Cei care trebuie sa incheie o polita RCA sunt proprietarii de autovehicule inmatriculate in Romania, o data la sase luni sau o data pe an, dar si proprietarii de masini inmatriculate in alte tari care circula o perioada anume pe teritoriul Romaniei. Pentru cei care vor sa stie care este cea mai buna varianta de polita RCA, respectiv cea mai ieftina asigurare RCA disponibila la acest moment pe piata, Romasig.ro este site-ul care pune la dispozitia celor interesati toate ofertele de RCA si sta la dispozitia clientilor cu un calculator de RCA care ii va ajuta pe acestia sa afle rapid cat ii costa asigurarea dorita.

De asemenea, o data incheiata o polita la Romasig.ro o veti primi acasa gratuit, in termen de 24 de ore, fara niciun fel de efort suplimentar si fara batai de cap, cautari si cozi interminabile. Tot ce trebuie sa faceti este sa va asezati pe canapeaua sau fotoliul preferat, sa vizitati Romasig.ro, sa calculati si apoi sa va cumparati polita ideala din confortul propriei case.