Invitatii personalizate pentru botez

Asa cum la nunta o varianta interesanta pentru personalizarea invitatiilor este adaugarea unei poze cu cei doi miri pe o invitatie simpla, acelasi lucru se poate face si in cazul unui botez. Ba, mai mult decat atat, e bine sa dam Cezarului ce-i al Cezarului si sa recunoastem ca acest mod de a personaliza o invitatie a aparut pentru prima oara chiar in moda invitatiilor de botez.

Atunci cand este vorba de crestinarea unui copil, invitatii care ne vor fi alaturi la ceremonia religioasa si apoi la petrecerea de la restaurant de obicei nu l-au cunoscut inca pe cel mic, iar invitatia serveste ca un prim contact cu micutul la al carui eveniment vor fi invitati. Este un mod de abordare foarte personal, care este folosit de ceva timp cu succes pe segmentul invitatii botez. Imaginea bebelusului pe invitatie, incadrata de anumite elemente specifice sexului copilului – fie un ursulet bleu sau un biberon in aceeasi culoare daca este botezul unui baietel, fie un biberon roz sau fundite in aceeasi culoare, daca invitatia este pentru petrecerea unei fetite. Daca petrecerea este una mai mare, care a implicat ceva mobilizare de forte pentru organizare, si detalii bine puse la punct, probabil ca exista si o tematica a botezului. In acest caz, interesant este ca alaturi de poza micutului pe invitatie sa fie folosit si un element sau mai multe imprumutate din tematica, pentru a anunta oaspetii la ce tip de eveniment vor participa.

La invitatiisuperbe.ro seria de invitatii personalizate pentru botez arata fantastic: invitatiile sunt confectionate din hartie sau carton de cea mai buna calitate, iar pentru personalizare pot fi folosite atat poze lucrate la orice studio foto, cat si poze lucrate la un laborator foto partener, cu care site-ul lucreaza. Pentru mai multa precizie si pentru a fi sigur ca totul iese cum trebuie, optati sa lasati totul in mainile celor care fac invitatia, caci experienta conteaza.