Bicicleta care te ajuta sa slabesti si sa-ti incarci laptopul in acelasi timp

In service laptop sector 5 media de greutate a angajatilor este un pic ridicata, ca si in majoritatea birourilor moderne, care sunt pline de indivizi care tasteaza de zor 8-10 ore pe zi, fara sa se ridice de pe scaun. Avem birouri ergonomice, care sa ne asigure o postura buna in timpul acestor ore de munca si sa nu impiedice buna circulatie a sangelui. Avem si benzi de alergare, atat la sala de gimnastica, cat si la unele birouri. Si avem laptopuri conectate la priza.

Cineva s-a gandit sa le imbine pe toate si a creat postul de lucru cu bicicleta, care iti incarca laptopul pe masura ce pedalezi. In service laptop sector 5 aceasta idee a starnit interes si discutii aprinse, astfel incat ti-o prezentam si tie.
Dispozitivul este numit Pedal Power si creatorii sai au o viziune mareata: aceea de a vedea cate un birou cu pedale in fiecare casa, pentru ca toti cei care lucreaza cu mintea in fata laptopului sa-si poata lucra si corpul, pedaland. Mai mult, chiar, inginerii care au creat Pedal Power si-ar dori ca toti oamenii sa aiba propiile statii la care sa-si incarce dispozitivele mobile pedaland.

Atunci cand a avut loc campania de promovare a acestui desktop, numerosi entuziasti au venit cu o idee si mai buna: amplasarea acestor birouri in gradini sau in fata unui perete din sticla care sa aiba vedere la un spatiu verde. Aceasta propunere pe care service laptop sector 5 o aplauda, vine in completarea scopului Pedal Power si isi propune sa creasca productivitatea si sa reduca stresul. Studii recente au aratat ca simpla vedere a unor plante ori o plimbare in natura reduc stresul si duc la claritate in gandire. Acestea duc la rezolvarea rapida a problemelor si la gasirea solutiilor, ceea ce creste productivitatea – un minunat lant al beneficiilor care cad intr-o cascada simpla, provocata de un aparat si mai simplu.

Din viziunea unui antreprenor sau a unui tehnician service laptop sector 5, ideea este chiar simpatica, fiindca nu am mai depinde de energia electrica pentru alimentare. Insa vizualizarea unei zile intregi de pedalat parca nu este foarte apetisanta, tu ce zici?