Bijuterii in buchetul miresei

Anul 2014 este anul in care domnisoarele care isi traiesc ziua nuntii in stil si care vor sa fie in pas cu trendurile in materie de organizare de nunti, pot sa se bucure de buchetele din bijuterii sau de cele in care florile si bijuteriile se imbina intr-un mod foarte inedit. Pentru cele mai indraznete si care isi doresc o imagine mai extravaganta – fireste, in acord si cu restul nuntii - exista adevarate buchete bijuterie, create exclusiv din brose sau din diferite combinatii de bijuterii, un trend care incepe sa prinda foarte bine si in Romania.

Pe de alta parte, pentru tinerele care isi doresc sa tina cont de ceea ce se poarta in materie de nunti dar nu ar merge pana intr-acolo incat sa renunte la clasicele buchete de mireasa din flori, acestea se pot imbina intr-un mod foarte actual cu bijuterii din pietre. Cum cea mai mare parte a buchetelor alese pentru nuntile de astazi sunt cele in care florile sunt reunite, cu tulpinile legate de obicei intr-o panglica lata din satin, pentru a da acestui tip - de altfel clasic - de buchet o nota mai glamour sunt indicate acele cu pietre, brosele, perlele, si chiar mici cristale sau strasuri (fireste, la nuntile cu bugete foarte mari putem vorbi si despre diamante care sa orneze buchetul miresei). Foarte in voga si dand o nota de eleganta maxima buchetului miresei este panglica din strasuri folosita pe toata lungimea tulpinilor.

Nu trebuie sa uitam insa ca buchetul de mireasa nu este un obiect de sine statator, ci in primul rand este un accesoriu pentru rochia pe care tanara o poara in ziua cea mare. De aceea, cele doua trebuie sa fie intotdeauna in stransa legatura. Pe de alta parte, ideal ar fi ca bijuteriile folosite in buchetul miresei sa fie in ton cu bijuteriile purtate de aceasta in ziua nuntii.