Reguli decorare Feng Shui pentru apartamente 5 camere

Cumpararea unui apartament nou din oferta de apartamente 5 camere  newtown.ro este o investitie de viitor si trebuie sa te asiguri ca noua ta locuinta beneficiaza de tot ce este mai bun. De aceea trebuie sa ai in vedere urmatoarele reguli Feng Shui pentru ca viata ta in noua casa sa fie cat mai prospera si mai fericita. Teoria Feng Shui se bazeaza pe eficientizarea curgerii energiilor pozitive intr-o anumita zona, energii care asigura un trai bun persoanelor care isi petrec timpul in casa ori gradina respective.

Desi Feng Shui se concentreaza pe interiorul unei case, trebuie sa te asiguri ca si zona exterioara beneficiaza de un curs bun de energii. Daca locuinta ta sau intregul cartier de apartamente 5 camere se gaseste in aproprierea unei cai ferate sau pe o intrare, este indicat sa instalezi o fantana sau o sculptura miscatoare, pentru a asigura fluxul de energii. Daca nu o faci, eforturile tale de a crea un design pro-feng shui in casa vor esua din cauza acumularii de energii negative in afara casei.
Revenind la amenajarea de apartamente 5 camere, primul pas pe care trebuie sa il faci este sa te asiguri ca usa de la intrare nu este blocata de diverse obiecte. Cateva lucruri uitate in fata usii sau un pom plasat chiar in dreptul acesteia blocheaza energiile pozitive, asadar fa tot posibilul sa ai o intrare primitoare.
Aseaza-te in fata usii si verifica ce observi in fata ta: energia urmeaza acelasi traseu ca si atentia ta. Oglinzile alunga energia, ca si spatiile inchise, precum o usa, in timp ce scarile “trimit” afara din apartament pe oricine si orice incearca sa intre. Ca sa rezolvi aceasta problema, asigura-te ca spatiul din fata usii de la intrare te “cheama” inauntru si te directioneaza catre dormitor sau bucatarie.
Regulile de Feng Shui pentru apartamente 5 camere impun ca energia din baie, bucatarie si dormitor sa fie cea mai puternica intr-o casa, acestea fiind camerele in care se desfasoara activitatile de baza ale unui om: mancat, dormit, eliminat impuritati.

Cum faci acest lucru? Fa curatenie generala si scapa de toate obiectele care blocheaza atentia, implicit energia pozitiva. Gramezile de haine aruncate pe jos, carti, aparatura, acumulari de praf si aerul inchis sunt promotori ai energiei negative care atrage dupa sine esecuri si boli. Excesul de mobila impiedica de asemenea energia, deci ai grija la planificarea decorului. Daca incaperile sunt blocate de diverse elemente imobile, instaleaza o fantana pentru a diminua impactul negativ. Nu bloca lumina in casa, ci asigura o iluminare cat mai puternica a tuturor camerelor. Numeroase apartamente 5 camere sunt pozitionate la mansarda ori la ultimul etaj si beneficiaza de terase mari pe care le poti folosi pentru a atrage energia pozitiva in casa. In coltul de SE al casei este bine sa ai bambus, care asigura prosperitate financiara.

Dupa ce ai aranjat totul fa un test si intra in casa ta ca si cum ai vedea-o pentru prima data, ca un strain. Verifica ce elemente iti atrag atentia si daca incaperile sunt primitoare. Stii ca ai urmat intocmai regulile de Feng Shui atunci cand te simti confortabil si ai o senzatie generala de bine in interiorul noii tale case.