Produsele naturiste – partenerii unei copilarii sanatoase!

Copilul tau merita tot ce-i mai bun, iar cand vine vorba despre sanatate nimic nu este prea scump sau de negasit. Produsele naturiste sunt, fara doar si poate, la indemana oricui si reprezinta un aliat de nadejde in lupta cu microbii cu care cei mici intra in contact, zi de zi.

Exista produse naturiste pentru copii care acopera o paleta larga de afectiuni, de la imunitate, la ingrijirea pielii, ochilor, parului, produse de protectie solara, produse naturiste pentru sistemul osos, probiotice, vitamine si minerale, complex de fier si magneziu, cosmetice naturale pentru ingrijirea pielii sensibile a bebelusilor, produse pentru ingrijirea dintilor si multe altele.

Cei mici au nevoie, mai ales in primii doi ani de viata, de o imunitate de fier, precum si de o protectie sigura impotriva racelii si gripei. Pentru a-l ajuta pe cel mic sa lupte cu succes impotriva microbilor intalniti la tot pasul, te poti ajuta de gama de medicamente naturiste pentru imunitate pe care o gasesti in farmacii, magazine naturiste online sau plafaruri.

Daca raceala a pus stapanire pe copilul tau, nu da buzna in cutia cu medicamente. Plantele, ceaiurile si siropurile care contin extracte din organisme vegetale sunt uneori solutia eficienta si rapida care alunga virusul din organismul copilului. Te poti informa cu privire la gama de produse naturiste anti-raceala care exista pe piata si care il ajuta pe cel mic sa scape rapid de simptomele racelii si gripei.

Tusea este un simptom al racelii si poate fi tratata cu ajutorul produselor naturiste care contin miere. Aceasta din urma calmeaza membranele iritate ale gatului si face ca inghtirea sa fie mai putin dureroasa. Mierea contine antioxidanti si are proprietati antimicrobiene, astfel incat vindeca tesuturile inflamate.

De asemenea, pe perioada verii, este absolut important sa-l feresti pe cel mic de efectele negative ale expunerii indelungate la soare. Pe piata poti gasi o gama variata de produse de protectie solara, insa trebuie sa tii cont de anumite aspecte atunci cand alegi cosmetice de protectie solara pentru copilul tau: sa contina ingrediente 100% naturale, factor de protectie 50%, sa nu dea reactii adverse. Produsele de la Bioderma acopera in totalitate nevoile de protectie solara ale celor mici.

Daca s-au instalat deja arsurile solare, nicio problema! Si pentru acestea exista produse naturiste adecvate si cu rezultate garantate. Trebuie sa stiti ca cele mai eficiente produse naturiste pentru arsuri solare sunt cele pe baza de aloe vera, absolut inofensive si adaptate pielii sensibile a copiilor.

In urma unui sondaj, la care au participat 6000 de parinti, s-a stabilit ca 40% dintre acestia ar renunta oricand la medicamentele din comert, in favoarea produselor si remediilor naturiste. Motivul este unul foarte simplu: produsele naturiste nu au reactii adverse, in timp ce unele medicamente, mai ales prescrise gresit, pot conduce la aparitia altor afectiuni.