Avantajele unghiilor construite cu gel

Asa numitele unghii false sunt unul dintre „accesoriile” cele mai purtate de catre femei, tot mai multe dintre acestea intelegand ca sunt nu numai estetice, ci si foarte utile. Doamnele care decid sa isi puna unghii au la dispozitie cateva variante, fie ca aleg sa si le puna la saloane de manichiura, fie ca aleg sa si le puna acasa. Este vorba despre unghii cu gel, unghii din acril, unghii din portelan, unghii din fibre, matase, hartie etc.

Unghiile cu gel sunt printre cele mai folosite unghii, foarte multe femei invatand in timp sa isi puna astfel de unghii si acasa. Unghia se compune dintr-un amestec monomer (lichid) si polimer (pudra) care formeaza o rasina tare, care – dupa formare – necesita uscare la o lampa UV sau aplicarea unui activator de gel. Avantajul principal al unghiilor cu gel fata de alte tipuri de unghii false este acela ca arata foarte natural si seamana cel mai bine cu o unghie naturala. Pe de alta parte, sunt si cele mai flexibile unghii false si in general foarte usor de purtat. E drept ca ele necesita ingrijire pentru a arata mereu bine si ca pot fi inlaturate numai atunci cand unghia creste, prin taiere, insa orice femeie care decide sa foloseasca unghii false ar trebui sa se documenteze inainte care este modalitatea de renuntare la un tip sau altul de unghii, astfel incat sa poata alege in cunostinta de cauza.

Pentru aplicarea de unghii cu gel acasa, exista spre vanzare lampi UV pentru unghii care, desi profesionale, pot fi folosite cu usurinta si acasa. Preturi foarte bune la acest gen de lampi sunt la e-top-online.ro, un magazin online de unde se pot achizitiona de altfel si alte materiale si accesorii pentru construirea unghiilor, dar si pentru intretinerea acestora, astfel incat sa arate mereu bine.