Planning si transfer de calitate in Paris

O vacanta intr-o tara straina vine intotdeauna cu ceva emotii, mai ales daca este vorba despre o prima vizita, daca nu suntem familiarizati cu locurile si mai ales daca agentia de turism prin care am facut rezervarea nu ne-a furnizat toate informatiile si nu ne-a oferit tot suportul necesar. Cu atat mai mult devine o problema daca vorbim despre o vacanta intr-o zona foarte aglomerata, plina de turisti in orice moment al anului, asa cum este Parisul.

Partea buna la pregatirile pentru o vacanta in Paris este ca internetul este plin de informatii mai mult decat utile si ca alocand un timp minim pentru documentare oricine poate reusi sa isi raspunda intrebarilor principale. Partea proasta este ca nu te poti increde in toate site-urile si atunci ajutorul profesionist este cel mai sigur. Un astfel de ajutor in organizarea vacantei poate veni de la Aero Shuttle Paris Transfers. Insa, faptul ca iti poti aduce un plus de confort ajutandu-te la partea de planning de cei de la www.aeroshuttletransfers.ro nu este decat o parte a contributiei pe care ei o pot aduce bunei desfasurari a vacantei. Cel mai important in hatisul unui oras necunoscut este ca Aero Shuttle Paris Transfers se ocupa si de transferuri personale de la aeroport la hotel sau in alte locatii dorite de turisti, unul dintre transferurile cele mai solicitate fiind desigur cel de la Beauvais la Disneyland.

Fireste ca intrebarea principala a oricui calatoreste intr-o tara straina este cum va ajunge de la aeroport la hotel. In cazul unei vacante la Disneyland Paris - care pentru cei care nu stiu inca nu este chiar in Paris, ci la 32 de km de acesta, in districtul Marne la Vallee – la distanta intre oras si Parcurile Disney se adauga si distanta de la aeroport la Paris, care oricat ar fi reteaua pariziana de transport in comun de optimizata si de bine dezvoltata nu poate scuti timp pretios si ceva truda pentru a schimba trei mijloace de transport de la Beauvais la Disneyland. Tot acest timp poate fi recuperat cu un transfer aranjat de Aero Shuttle Paris Transfers la preturi comparative cu cele ale retelei de transport in comun, mai ales daca se calatoreste in grup.