GPO – pasiune si stil

Daca exista un gen de incaltaminte pentru barbatul activ, pasionat de condus si de viteza, care participa sau urmareste cu placere cursele de masini si care transforma pasiunea sa in stil de viata, acesta este stilul propus de Grand Prix Originals. Desi un gen de incaltaminte barbati creat pentru a oferi cat mai mult confort soferilor de curse in timpul condusului, inca de la aparitia lor, in 1971, pantofii pentru condus de la Grand Prix Originals au creat adevarate pasiuni si pentru cei care au preferat doar sa observe de pe margine cursele de masini sau care aveau legatura cu acest sport fara insa a se implica activ.

Astazi, stilul de incaltaminte barbati propus de Grand Prix Originals pentru condus este ideal pentru cei pasionati de masini moderne dar si de masini clasice, pentru cei care adora plimbarile cu masina la drum lung sau pentru cei care participa la curse sau la circuite de anduranta. In plus, dincolo de partea practica, pantofii pentru condus GPO, care sunt disponibili si in Romania prin grandprix-originals.ro, la fel ca si articolele vestimentare create de acelasi brand – geci de piele, tricouri, camasi sau accesorii – au marele dar de a imbina look-ul vintage care a consacrat brandul GPO si care ramane ca o marca a sa, cu liniile moderne si cool. Aceasta imbinare ii face o alegere perfecta pentru barbatul activ, pentru barbatul care isi duce pasiunea pentru viteza dincolo de transmisiunile sportive de la TV si care are curajul de a se identifica cu acest stil de viata si cu aceasta filozofie.

In egala masura, Grand Prix Originals este un brand care se adreseaza si femeilor, pentru ca ultimii ani au adus suficiente nume de femei pe lista pasionatilor de condus si de viteza. Ele pot alege dintr-o gama variata de jachete din piele si tricouri, dar si accesorii, pentru a-si crea look-ul original, atat de apreciat astazi.