Margelele – accesoriu fashion

Inca din copilarie fiecare dintre noi a vazut macar o data in cutia cu bijuterii a mamei sau a bunicii cel putin un sirag din margele, cu care am incercat adesea sa ne impodobim imitand atitudinea si stilul mamei. Rosii, verzi, albe, din pietre semipretioase sau din sticla colorata, indiferent de tipul si modelul ales, margelele au fost dintotdeauna unul dintre “ingredientele” magice din arsenalul de infrumusetare al unei femei.

Margelele pot fi folosite la realizarea de coliere, de bratari, de cercei sau de inele, iar mai nou industria modei se foloseste de margele si pentru ornarea gentilor, a rochiilor sau a incaltamintei. Iar pentru cele care vor sa isi confectioneze singure propriile modele – unicat – de bjuterii sau sa isi orneze hainele sau gentile cu margelute colorate, atent dispuse, astfel incat sa creeze modele inedite, margelele sunt foarte usor de lucrat, astfel ca o imaginatie bogata si doua maini dibace pot face adevarate capodopere.

Una dintre cele mai mari varietati de margele este disponibila si pentru clientii din Romania, la http://www.gemsale.ro, la preturi foarte accesibile si foarte usor de comandat. Gemsale ofera o multitudine de margele, de la cele din pietre semipretioase pana la margele din lemn, margele metalice sau din sticla, margele rhinestone sau margele Swarovski, margele din portelan sau din perla, margele din lut sau din nisip, margele hematit, margele cloisonne sau margele fimo. Ele pot fi cumparate atat sub forma de bijuterii, cat si sub forma neprelucrata, pentru cei intererati sa creeze bijuterii hand made.

De asemenea, tot pentru acestia din urma, la Gemsale exista si accesorii pentru crearea bijuteriilor, de la pasta pentru lipit pana la snururi, guta, sarma pentru bijuterii, unelte pentru bijuterii si cel mai important - carti de tip know how, cum ar fi cea despre Tehnici de margelit, in mod cert utila artizanilor amatori sau la inceput de drum.