Sali de conferinta la Pastravaria Albota

De multe ori, a pleca in deplasare nu inseamna neaparat concediu avand in vedere ca pentru multi o deplasare inseamna si ca merg in delegatie sau ca merg la o intrunire de afaceri unde trebuie sa rezolve probleme grave sau cel putin sa puna la punct detaliile unei afaceri sau ale unei companii. Si desigur daca ai o intalnire departe de casa, modalitatea de a o face cat mai placuta este sa o organizezi intr-un cadru frumos amenajat, preferabil in natura sau undeva unde sa fie liniste fara prea multi factori negativi in jur, si desigur ca aceste variante nu le poti obtine decat in cazul in care apelezi de exemplu la sali de conferinta Pastravaria Albota, chiar daca nu este singura ce ofera acest tip de serviciu, este probabil singura care ofera si acest tip de serviciu, pe langa multe altele de agrement.

Asadar, cine spune ca o intalnire de afaceri trebuie sa fie pretentioasa sau ca trebuie sa o inecam in asfaltul orasului, pe cand putem sa o realizam in cadrul complexului Pastravariei Albota. Salile de conferinta de la pastravarie au o capacitate de aproximativ 200 de persoane in total, salile fiind in numar de patru, sala Pavilion, cea mai mare, avand o capacitate de 100 de locuri. Acestea au in dotare videoproiectoare, flipchart-uri, internet, ecrane, iar in cazul in care sunt necesare se pot pune la dispozitie si pixuri, hartie sau marker. Atunci cand va doriti sa apelati la serviciile complexului turistic pentru sali de conferinta, Pastravaria Albota va pune la dispozitie cadrul relaxat si potrivit nu numai pentru realizarea unor intalniri de afaceri insa si pentru sustinerea unor prezentari, a unor conferinte, seminarii, evenimente festive sau training-uri.

Cu siguranta ca toata lumea se va simti mult mai bine, tinand seama de faptul ca natura pune mereu oamenilor zambetul pe buze.