Pompa cu tocator, acum si online

Pompa cu tocator shop-einstal.ro pare sa fie de un real ajutor mai ales atunci cand avem nevoie sa golim apele uzate foarte mult, ori cand avem nevoie sa golim periodic sau continuu fosele septice, puturile in care se decanteaza si multe altele.

Asa cum si numele ei o spune, pompa cu tocator, practic toaca mizeria si pompeaza numai apa buna, lasand ce nu este bun in urma. In toate cazurile acest tip de pompa este realizata din otel care nu se oxideaza si are in plus o camera hidraulica, realizata din fonta, acestea fiind atasata la carcasa motorului. Pompa cu tocator este tot o pompa submersibila care mai ajuta si la functionarea, de regula automata a unor sisteme de canalizare, care se afla sub presiune, cat si la pomparea acelor ape care s-au adunat in santiere din cauza unor irigatii de gradini sau din cauza ploii. Acest tip de pompa poate ca are un pret mai mare, insa ea asigura o calitate de termen lung, cat si un timp mare de folosire. Pentru cei care sunt interesati de  mai multe detalii amintim si de faptul ca aceasta pompa cu tocator are un intrerupator care ajuta la pornire si la oprire in functie de nivelul pe care apa il are.

In functie de tipul pompei submersibile cu tocator, puterea acesteia la nivelul motorului poate sa atinga sau sa depaseasca 1600 de W, iar greutatea totala a sa poate sa atinga usor 20 de kilograme. Tensiunea electrica este si aceasta variabila in functie de cat de puternica se doreste a fi pompa cu tocator, iar un alt factor care trebuie luat in calcul este diametrul de racord cat si debitul maxim. Inaltimea de pompare a acestei masinarii este si ea variabila si poate sa atinga sau sa depaseasca aproape douazeci de metri.